Taggad på livet. Dans & Gym!

Sho bre. Fryser fan ihjäl, ändå sitter jag här med tjockaste strumporna, tofflor, mjukisbyxor och en tjocktröjja, haha patetiskt så kallt det är. Idag hade jag match, vill inte prata om den.

Men sedan är jag grymt taggad på livet just nu!! Känner mig redo för 2012 känns det som. För just nu, är jag sjuk som in i helvete och har varit det under en lång tid. Har alltså inte kunnat träna och så, det har varit jobbigt. Får abstinens vad fan ;) Men strax börjar jag ju som sagt på DANS och jag kommer dö, för dans är ju så jäkla roligt. Sedan till våren skaffar jag gymkort igen, och det kommer bli så jäkla skönt! För jag kommer ge allt, pumpa som fan. Och sedan om jag äter bättre och mer hälsosamt så kommer kanske min sjukdom också mildras lite får man hoppas. Det känns så positivt just nu i alla fall, vad fan kan gå snett? NOTHING. Så fucking lets go "living the dream!" Det kommer fan bli bra det här. Är så sjukt taggad, går inte att bli mera taggad.


Observera att det där inte är våra matchställ, vi har snyggare, det där är knas.



(Haha Storvreta 2010)


As konstig kvalité vet inte varför. Men där va lite bilder, har MASSOR men dom är på en annan hårdisk men vem fan bryr sig :)
Gammal bild inann gymmet. ♥





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR