X.

Har precis kommit hem och har rätt bråttom iväg. Så idag hade jag utv. samtal, gick skit bra. Sen så drog jag med pappa och köpte massa grejor som jag kan visa sen bland annat block, krämer och smink, nu måste jag äta sen byta om. Och fy fan vad jag sätter X på saker och ting, bland annat att folk inte vill förstå att dom har fel, eller folk som bara snackar om sig själva, som frågar en bara för att. Jaaaaja

Ingen bild. EFTERSOM att de inte jag som har bildrna och en viss person är ego som jag skrev innan :) puss

28 Mars

Ojsan hejsan svejsan, bad update men vem bryr sig? Sitter hemma nu och bara chillar. Igår som sagt hade jag så ont satt jag åkte nästan till sjukhuset. Stod mellan sjukhuset eller träna.. Dum jag är så drog jag iväg på träning. Som sagt så hände väl inte så mycket igår.. shoppa efter skolan osv. Idag bara hade jag sovmorgon så drog vi till stan efter och haha aaaaa vad som hände säger jag ej. Ikväll drar vi iväg till m&m och ser Milan-Barca. Då får jag se älsklingen Shaarawy, ser fram emot det ;)

Update

Sitter hos Angeliqué nu och hon är och duschar. Haha övningskörde hit med världens bästa mami!

Bästa studiedagen!

La nyss på luren efter att ha ringt farmor och farfar en stund, mycket kärlek till dom. Så jag måste börja städa mitt rum nu för att det är KAOS även fast mamma städa det igår.. Tänkte göra henne nöjd nu och städa innan jag drar iväg till Angeliqué där jag sover ikväll.

Som sagt så var jag ledig idag :) vaknade och fixade mig direkt för att åka iväg med pappa och köpa ny innebandyklubba, hittade en så jag hoppas den funkar nu på någon träning innan SM slutspelet. Efter det så släppte pappa mig i Västertorp så åkte jag till stan, sen vidare till Kista och mötte upp en fin kille. Vi bara tog det lugnt, var hos honom osv, det var i alla fall as nice. Efter det drog jag till Jaquline, och övningskörde hem därifrån. Så nu ska jag göra det sista på mitt historia arbete och sedan skicka in det, städa rummet och sist övningsköra hem till Angelique. Låter som en bra kväll haha ;)

göra henne nöjd nu och städa innan jag drar iväg till Angeliqué där jag sover ikväll.
Som sagt så var jag ledig idag :) vaknade och fixade mig direkt för att åka iväg med pappa och köpa ny innebandyklubba, hittade en så jag hoppas den funkar nu på någon träning innan SM slutspelet. Efter det så släppte pappa mig i Västertorp så åkte jag till stan, sen vidare till Kista och mötte upp en fin kille. Vi bara tog det lugnt, var hos honom osv, det var i alla fall as nice. Efter det drog jag till Jaquline, och övningskörde hem därifrån. Så nu ska jag göra det sista på mitt historia arbete och sedan skicka in det, städa rummet och sist övningsköra hem till Angelique. Låter som en bra kväll.

Hos mormor & morfar

Helo hola

Är på g hem, hörs strax :)

Vidare i "Bäst i Stockholm"

Haha lite pinsamt vet inte vad det heter det vi spelade i? Men vi hade kvartsfinal idag mot Åkersberga och vann, så snart är vi bäst i Stockholm iår igen right? ;) just nu sitter jag här och pluggar. Känns bra att bara bocka av listan haha. Är ledig imorn och då vill jag verkligen VARA LEDIG. Så det är därför jag pluggar nu, tänkte göra klart allt så jag slipper imorn. Har massa planer för imorn så de ska inte få förstöras på grund av lite plugg.. ;)

Har ju fan inga bilder längre....

Random.

Som sagt en dålig update. Igår fick jag med mig skor, strumpor linda och ett blad = supernöjd :D sen efter det så köpte vi tacos grejor och åkte hem till m&m. Där var vi ett bra tag och vi gick ner till B och tittade, det var spännande men fett läskigt. (Kan ej säga vad det är tyvärr). Så tittade vi Milan-Roma och åt gott! De var nice eftersom då kunde jag titta på lilla El Shaarawi ♥

Haha love is in the air ;)

Sen bestämde jag med en fin kille att vi skulle ses så vi drog hem mitt i allt kaos runt 8, så bara vände jag och skulle åka hemifrån haha då blev klockan 11 helt plötsligt så det blev 2 late. Med andra ord jag missa tåget :( så jag mötte upp Angeliqué för jag var redan fixad och sånt så vi drog till en fest i Huddinge som var skit nice! Fick skjuts hem lite senare av Cornelia och Linus, dom är bara för söta! Det var väl det.. haha om ni bara fick veta vad som hände!

Ankan klar för fest




Förlåt har inte bloggat på 20 tim och 18 min

Som sagt .. Sorry! Men vaknade precis så jag skriver sen. Lovar.. Puss puss

Fett bra musik -> Nause - Mellow.

Nu har jag pluggat så att jag är nöjd. Har även hunnit fixa mig och sånt så nu väntar jag på att mamma ska bli klar, vi ska åka till Länna för jag behöver nya innebandyskor haha ni ska bara se mina, så vi hörs väl senare antar jag. Passa er för nu drar jag ut i trafiken


Haha hos christian


Tror vi alla är avundsjuka..


1337

Haha va tvungen....

Blir så hype av detta..

Goooooodmorgon. Har just hittat en topp jag bara MÅSTE HA!!!!!!! Så jag kan inte sitta här och ta det lugnt för den är så gudomligt fin. Tror inte jag kommer beställa hem den eftersom då måste jag vänta på att få hem den. Jag vill bara ha den NUUUU. Ska se om jag drar till stan senare, annars måste jag fan beställa den, jag DÖR! Och tänker inte säga till er vilken det nu är för då kommer ni gå och köpa den. Nu ska jag plugga och få tag i Jaquline, hej då

Kommer KNULLA någon snabbt om jag inte får tag i den.



En sak är jag säker på..

De är dig jag vill ha.♥

Plugg!

Har stannat upp i pluggandet nu, tänkte plugga en timma till eller en och en halv, kan göra det idag eftersom att jag har sovmorgon imorn eftersom jag är klar med matten och jag behöver plugga tyvärr.. :( första gången jag pluggar hemma på typ 4 månader, haha sjukt läskigt! Tänkte fortsätta nu i alla fall.. Jobbigt men sant. Sen blir det att sola, chilla vid TV:n bara, så ser det ut för mig. Hejdå


Utkast: Mars 22, 2012

Skulle upp tidigare. Har klippt mig! :o haha inte direkt någon skillnad då men klippte bort allt slitna. Så efter det träffade vi några härliga vänner i flempan och det var kul. Så nu sitter jag här med Angeliqué och ska plugga gärnet. Fick sluta jätte tidigt också idag så de var bara + förutom att jag mår skit.

22 Mars 2012

Hejsan sitter i skolan nu och ska skriva någon uppgift.. Har fett ont i huvudet men det är tur att jag har min goda dricka med mig. Så ska göra den och igår var tågen knas försenade och jag hade sovmorgon så det var inte så lyckat, skit irriterande. Fick åka till Älvsjö och byta till en buss till telfefonplan så var inte så värt att åka till skolan, var i skolan typ 1 timme och sen drog jag vid 2 hem. Åt och fixade och sen åkte jag till Täby för stadslagsmatch. Det gick jätte bra för laget så det var kul!

Tänkte dra och fika efter skolan för det var så länge sen men mamma hade bokat klipptid.. Wups..


Va gjorde den här på min användare?!


Man kan inte påverka allt

Nu har jag lagt mig i sängen har sovmorgon imorn. Har haft en helvetetes kväll, det var inte meningen :( i alla fall! Förstår inte problemet folk har. Att man inte kan lyssna på någon när den inte mår bra, att man bara svarar konstiga grejer asså ärligt talat det finns ingen som förstår mig i denna värld. Lådsas inte ens att förstå mig snälla, och när jag behöver snacka finns det ingen jag kan vända mig till. Hatar det här. Hatar att ingen fattar, varför finns det ingen människa som svarar som jag vill?? Jävla skit. Trodde äkta vänner kunde sånt här, but just face the truth. Säg inte att du finns där för mig när du inte kan hantera det. Kärlek till min familj.

HALLÅ ?!

ATT BORSTA TÄNDERNA. SÅ FUCKING VIDRIGT ATT INTE GÖRA DET HALLÅ KOM IGEN!!!!
ATT ANVÄNDA DEO, PARFYM OCH ATT DUSCHA. DUSCHA DUSCHA VA FAN MÄNNISKOR!!!

Hata inte mig för att du är sämre än mig. Hata dig själv för att du inte är lika bra som mig.

Rubriken säger allt.

I alla fall vill jag bara snacka om en grej. Fattar inte varför man ska slänga blickar på stan, säga elaka kommentarer, sparka på någon som redan ligger ner, krossa någons hjärta, vara egoist, eller tvärt om? Varför ska man vara snäll, visa respekt, varför kan jag inte säga till dig att du är ful om jag tycker det, varför kan jag inte bara erkänna att du har skit fula kläder på dig, konstig värld det här är.. Jag spottar på personer som är falska, ja i princip allt och alla då? Kan alla i den här världen bara vara ärliga. Smöra inte bara för att det funkar, släng inte ut snälla ord bara för att rädda situationen. Säg vad du tycker och stå för det, men du kan leverera fram det på ett fint sätt.
Som jag alltid har sagt jag tycker att vi i Sverige är för jävla petiga. Gör man inte sådär eller så ja då passar man inte in, har du inte på dig det då är du inte med, dricker du inte så är du färsking och tönten, drar du hem klockan 12 är du största mesen, röker du inte så är du inte social, går du i skolan är du no lifer, sportar du inte är du dum i huvudet, spelar du cod är du nörd, spelar du inte cod är du ännu sämre. Bla bla bla bla. Kan alla som är osäkra på sig själva bara ta en dag och sitta hemma och tänka igenom vem du är? Pallar inte sånt här blir så jävla trött på världen. Texten leder ingen stans ändå haha, gäsp.


Thanks!!

Är skiiiit glad nu. Min bror och pappa har kommit hem efter en resa i Spanien, dom köpte med sig min älskade handkräm, det tackar jag för. Men tackar ännu mer för att ni är hemma.

This is okey for today

De här får vara ok för idag när jag pluggar. Egentligen inte, men jag är väldigt seg och så, så okej för den här gången. Mörk choklad och digistive. Ska fortsätta plugga nu yippi.. 

P.S laser är det värsta smärtan jag varit med om. Det gör så jävla ont....

Laser.

Nu går jag, usch usch usch :( önska mig lycka till! :/

Ledig idag

Sov 11 timmar i natt, bra som faaaan. Har precis ätit frukost och idag har jag studiedag, men det har nästan inga andra skolor vad jag vet.. ? Tråkigt nog.. Men behöver ändå plugga endel. Så ska sätta mig och göra det nu fram till klockan 14 för då ska jag iväg och göra laser. Vi hörs när vi hörs. Vädret gå och dö.


Gud är med mig, tack Gud.

Som jag skrev i ett mobilinlägg så var jag i Kista och gjorde mina naglar, inte gjort det på skit länge. Vet inte när det var senast.. ? Tror det var under förr förra praktiken haha.

Ja i vilket fall som helt så drog vi runt klockan 2 från skolan för att göra det, var inte klar förrän vid 10 över 4, så jag stack utan Jaquline haha sorry för den, men jag hade as bråttom. Så jag gick till tuben, efter det så SPRINGER jag HELA rulltrappan upp till Vasagatan och sedan springer hela vägen. Men vad händer.. tåget åker självklart när jag kommer upp på perrongen. FAST ett tåg kom precis bakom det, så jag HANN! Haha världsklass. 

Visste dock inte att man kunde få sähär ont i halsen och överdriven hosta av att springa.. ?

Bilder kommer senare för nu ska jag iväg på träning.

Last time. Gjorde dock naturella den här gången.

Naglar!

Sitter i Kista nu och gör naglar på bästa stället! Är skit stressad men välkommen till mitt liv :)


.. ups?

Haha fan vad läskigt, har kläder som är för stora så jag bad mamma tvätta dom i många grader. Får se hur resultatet blir.. Borde ju bli bra, men vem vet dom kanske blir trasiga? Hoppas fan inte det. :cool:

Fredags

En äkta vän ser ens tårar, även om ögonen är torra. Right?!

Är hemma nuuuu.

Är helt slut i armar och i ben. Det var sjuuukt kul idag på dansen med Julie, fast jag suger som sagt haha. I alla fall så tänkte jag ta en dusch nu och sedan äta middag med mammsen. Har lite planer för kvällen så tänkte visa dom:


Glömde självklart en grej, ska titta runt på kläder också

Länkbyte

Länkbyte med den här fina flickan! Lätt värt att titta in, annars är det ditt problem att du missa något!



Klicka på bilderna, här? här eller här? eller kanske till och med HÄR?!


Jag går i dagar i tröjan du hatar!!!!

Hello vaknade vid halv 10 så har sovit 10 timmar ungefär, underbart skönt. Tänkte sätta mig i solariumet nu och efter det blir det en ansiktsmask och sen ska jag fixa mig för dansen och gymmet - är dock inte ett piss taggad för det idag. Haha så standard alla mina söndagar ser ut såhär. Juste sen en sak som gör mig så rädd som jag sa förut att jag skulle säga. Det är:

ATT SE MÄNNISKOR I HUS! Haha så sjukt konstigt, men jag hatar att titta in i hus och se att folk är där inne. Det är så läskigt :( det känns som det är spöken..

Bjuder på denna från helgen. Jag LuddebåtN & Angeliqué

Besta




What doesn't kill you makes you stronger

Hej påre haha. Hemma nu och ska chilla lite bara med mamma, det var skit nice hos m+m. Såg Milan och sen Juventus och lite golf. Jag och min mamma tillsammans = ärligt talat bästa humor och allt. Ja i alla fall, är jävligt trött som sagt. Ska ut och möta Evelina bara lite fort sen ska jag väl bara vara hemma. Ska lägga upp en sak jag är rädd för också, håll utkik eller ej, ditt val.

People's bullshit and fakeness are the main reasons why I like to be alone..

Herregud hjälp mig (!) Har inga ideér för någon design alls. Sitter här med ont i huvudet och försöker tänka, inte någon smart idé. Måste gå och ta alvedon och vätskeersättning strax!

Har blivit ganska ändrade planer också.. Hade tänkt köpa massa saker och sånt och göra middag till mig och mamma idag (bror & pappa är i Spanien). Men det blir ändrade planer. Vi åker strax iväg och äter en harmonisk middag på DONKEN eller IKEA haha för vi behöver inhandla lite grejor, och ska vi förbi mormor och morfar. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt hemma med mother eftersom vi är själva. Skulle träffat en fin kille ikväll egentligen men känner mig för jävla sliten, brukar inte blir så här pissed off efter bara en fest (!) men tydligen idag. Haha är skit arg över det. Hoppas ni mår bättre :)


Haha visste det


Party all night sleep all day..

Eller? Vaknade skit tidigt idag förstår inte varför? Måste varit för Angeliqué kom hem till mig runt 7 på morgonen och stövlade in som en jävla skitunge bara för att hon inte fick plats att sova hos Philip den jäveln, fuck you! Sen vaknade vi runt 10 igen och hon fick lov att städa mitt rum haha tack gumman. Så nu sitter vi här och chillar.

Igår efter träningen som sagt så drog vi först hem till mig och fixade oss och senare drog vi till Olivia men vi var inte där så länge för sen drog vi hem till Emil och firade honom som fyller 18 år idag, grattis gubben!! En riktigt lyckad fest med trevligt folk och som sagt så efter drog Angeliqué ifrån mig så jag drog hem och var forever alone :(

Lite bilder kommer nedan, finns mer på facebook.

Angeliqué i taxin (så jävla jobbigt att skriva ditt jävla namn din fula gris)

Grabbarna

Yassi, Linus & me

Bästa Ludde & jag 

Mina babys såklart!


Hahahahah

Chrille & jag ♥


Vaknat!

Nu ska vi äta frukost, skriver sen....

Hemma nu snart ska jag åka igen

Är nu hemma efter stadslagsträningen som var skit rolig! Har precis duschat och sminkat mig så nu ska jag föna håret och fixa med det haha sen drar vi iväg på fest, ha en bra kväll. (BTW gör baaaara de här för dig angelica). -.-

Spottar på eeeer

Amen tjaaaa. Sitter och fryser arslet av mig.. ? Haha fick ta bussen idag hem :(
Meeeeen vad har jag att säga? Inte så jätte mycket faktiskt.. Kom precis hem efter en lugn dag, efter skolan träffade vi Mathias och var tvungna att snacka serious talk med tanke på lite grejer! En sak jag tänker DISSA HÅRT nu är:

Ni personer, som är jätte snälla :) MEN när ni är med ert coola gäng så blir ni helt andra personer. Ni som alltså inte kan hantera er själva. Jag hatar såna som inte vet vem man själv är, som bara anpassar sig efter umgänget och för att vara "inne". Eller för att underhålla, för att inte verka tråkig så klankar man ner på någon annan i brist på något att säga? Helt ärligt ingen BRYR sig om vad du har att säga. Snälla ni som är såhär, ta en dag helt ensam för dig själv och tänk efter vad fan ni håller på med. Säger bara en sak haha skjut er själva..

Me, utan plattat hår och grejer

Fina Lukas :)

Hola

Ville bara berätta att ikväll är det Daddy Yankee live för er som vill!! Jag kommer inte kunna gå fan L eftersom jag har träning ikväll och efter det ska jag iväg på fest. Now: sitter i skolan och har gjort klart några uppgifter och sen fick jag alla rätt på matten, as skönt.


16 Mars 2012

God morgon. Har fixat mig nyss ska bara byta kläder. Det som hände igår sitter fortfarande kvar i mig och måste få några besked för att kunna le igen, så vi får se helt enkelt.
Igår efter skolan drog jag på möte vid 17.00, gick skit bra! Nu ska jag till vårdcentralen och möte Jaquline, har massa prover att ta.. Jäävla sjukdom.. :(


När man väl ställt sig upp så rasar man ner direkt

Tänker inte blogga idag på grund av personliga skäl, är väldigt ledsen. Vi hörs när vi hörs.

Ibland måste man vara blåst


On my way home!

Sitter på tåget nu och väntar på att det ska åka.. Feta förseningar.... Hjälpte en blind som jag först var arg på för visste inte att hon var det först.. Sen blev jag en ängel för henne så det var positivt.. Hem med Ankan nu och göra mat, chilla osv :)

God morgon på er

Har precis sminkat klart mig, sminkar mig alltid i det ljusaste ljusa, så det var skönt att solken sken imorse så kunde jag ha spegeln vid fönstret (y) annars, har sovit 10 timmar så att jag är nöjd. Ska äta frukost nu!

Gammal bild men snart är det fan vår!

Thougts....?

Bytte typsnitt på inläggen.. tror faktiskt det blir bra? Haha från Verdana till Arial. Aja vi får väl se om jag byter tillbaka snabbt som fan eller väntar lite. Funderar ändå på Trebuchet MS, men vet inte.

Är väl på lite bättre humör just nu.. har fått i mig mat tillsammans med världens bästa familj. Väntar på att Victor ska komma in bara sen ska jag vara med dom ett tag för dom åker imorn :( sen så ska jag sova! Vill bara skriva av mig lite innan..
Folk nu för tiden är så öppna.. Förstår inte hur alla kan lita på allt och alla? Jag litar typ inte på någon. Jag pratar oftast inte om mitt liv med andra, inte djupt i alla fall. Jag ser ingen mening med det, för vem tjänar på det? Lyssnaren eller jag? Ingen gör det. För ingen i den här världen (ungdomar) kan prata om mina problem, de tar bara upp sina egna. Så jag sitter här med mina problem och tar alltid tiden och lyssnar på andra. Gång efter gång.. Som jag sagt tidigare med. Jag deppar inte över det, för jag vill inte att halva Sverige ska veta halva mitt liv heller. Va fan jag träffar människor jag pratat med några få gånger och dom berättar om hela sitt liv, alla deras problem. Direkt efter punkten, tror jag att dom ångrar sig innerst inne.. Eller, vad vet jag?! I alla fall, folk kan lita på mig. Älskar att höra folk berätta om deras problem, för jag älskar att hjälpa dom. Älskar att hjälpa till! Men har ändå inte förstått grejjen med att öppna sig.. Jag har gjort det någon gång tror jag, annars - aldrig. Minns en gång jag gjorde det till en kille jag tyckte var helt amazing, haha men det visa sig efter någon månad att vi inte ens ville ha något med varann att göra. Han börjar på M, så det är säkert inte vad ni trodde att det var. Haha sen folk klagar på att man inte berättar? Men come on du är inte min morsa? Aja, ska dra från datorn nu. Och messa med den finaste!
Är väl på lite bättre humör just nu.. har fått i mig mat tillsammans med världens bästa familj. Väntar på att Victor ska komma in bara sen ska jag vara med dom ett tag för dom åker imorn :( sen så ska jag sova! Vill bara skriva av mig lite innan..

Folk nu för tiden är så öppna.. Förstår inte hur alla kan lita på allt och alla? Jag litar typ inte på någon. Jag pratar oftast inte om mitt liv med andra, inte djupt i alla fall. Jag ser ingen mening med det, för vem tjänar på det? Lyssnaren eller jag? Ingen gör det. För ingen i den här världen (ungdomar) kan prata om mina problem, de tar bara upp sina egna. Så jag sitter här med mina problem och tar alltid tiden och lyssnar på andra. Gång efter gång.. Som jag sagt tidigare med. Jag deppar inte över det, för jag vill inte att halva Sverige ska veta halva mitt liv heller. Va fan jag träffar människor jag pratat med några få gånger och dom berättar om hela sitt liv, alla deras problem. Direkt efter punkten, tror jag att dom ångrar sig innerst inne.. Eller, vad vet jag?! I alla fall, folk kan lita på mig. Älskar att höra folk berätta om deras problem, för jag älskar att hjälpa dom. Älskar att hjälpa till! Men har ändå inte förstått grejjen med att öppna sig.. Jag har gjort det någon gång tror jag, annars - aldrig. Minns en gång jag gjorde det till en kille jag tyckte var helt amazing, haha men det visa sig efter någon månad att vi inte ens ville ha något med varann att göra. Han börjar på M, så det är säkert inte vad ni trodde att det var. Haha sen folk klagar på att man inte berättar? Men come on du är inte min morsa?

Aja, ska dra från datorn nu. Och messa med den finaste!



HUUUR BRA.

Mat(!?)

Fattar inte, är inte ens hungrig? Har bara ätit frukost och lunch och gymmat på det. Sen har jag inte ätit något efter.. Och har ännu inte ätit middag. Hoppas den blir klar snart alltså haha!




Kvällens absoluta måste är.

Pratat en hel del med Angeliqué på senaste tiden. Försökt få upp mitt humör, är faktiskt på lite bättre humör just nu vid tillfället. Beror nog på att jag gick ut till mamma och pappa nyss och dom började driva sönder med mig och min röst. I alla fall - jag och Angeliqué har en idé till varje vecka. Kommer inte säga vad för idé eftersom de finns personer utan hjärna.


K.bry


Ge mig utseendet?


Inte plattat idag eller igår....


Don't play with bitches who knows to play it better

Hemma nu efter att ha gymmat stenhårt, as nöjd. Drog tidigare från skolan, runt 1 eftersom vi började arbeta innan lektionen började, jääätte skönt! Sitter och väntar på att Angeliqué ska komma hit strax så ska vi plugga lite. Undrar hur mycket plugg det blir egentligen? Nej då, vi är grymma tillsammans vad vi än gör. Och sen fick vi reda på att vi börjar 12.30 imorn - kärlek!

BTW jag hatar dig. Varför? JO för att du är osäker i dig själv jälva åsna. Du är inte värd någons uppmärksamhet, den ända lilla uppmärksamheten du är värd är det jag skriver nu. Läs min rubrik din fula h*runge!

Knasbra väder idag

Modellen ;)

I'm in! =)


Sovdags?

Tänkte sova nu. Ligger redan i sängen, så jävla skönt. Mormor och morfar är kvar än, men behöver sova faktiskt :o borde inte ni också ta och sova?? Imorn ska jag försöka vara positiv i alla fall.. Jämt emot vad jag var idag eller ÄR! Ni anar inte hur arg jag är, är så jävla förbannad så det är helt sjukt. Över ingenting egentligen. Små saker ja dom blir stora en mig. Eftersom jag är nära min röda vecka så blir jag såhär. Men får ingen ändå för äter p-piller! Aja har lust att slå sönder något, istället tar jag in min tandgrej så jag kan bita min ilska, haha herregud. Mycket snack och lite verkstad. God natt i alla fall!

Men tjena

Hej alla människor. Mormor och morfar är här, börjar låta som standard? Kanske de? I alla fall var nyss på ett teorimöte. Körde dit, fan jag är ju duktig, kör överallt! Har inte direkt något jag tänker plugga ikväll, gjorde klart allt i skolan idag. Dvs läxan som jag snackade om förut. 

Just nu chillar jag med en ansiktsmask, ska snart skrubba hela ansiktet och smörja mig. Sa ju att jag behövde en FET förändring med tanke på att mitt smink är som det är just nu.. suckar..


Hemliiiiis!


Universums sämsta dag!

Hejsan.. Idag har det varit största tpl dagen. Använder aldrig det uttrycket så nu idag gör jag det, av en mycket speciell anledning. Det har varit en dålig start på en ny vecka. Dvs inte så bra sömn, inte plattat hår, hade fula kläder idag, fult smink, ont i huvudet, dålig lunch, dåligt med vätska. Ja vad mer ska jag säga? Det har varit en kass dag helt enkelt :(

Så imorn tänkte jag verkligen ta nya tag och göra det bästa av situationen. Längtar redan till imorn! Positiv inställning är vad som behövs. Eller hur.. ? Ska försöka ta mycket nya bilder i veckan också. De behövs verkligen, så jag minns hur jag såg ut våren 2012.. haha. I alla fall så här är en låt som gör en peppad till MAX!!!! Nu ska jag städa rummet, ringa farmor och farfar och sen äta, hoppas ni mår bra. Pussar


Inte bilder från idag men ja, såhär ser mitt hår ut oplattat. 


Döda mig!

Sitter på historia lektion som kommer vara ca 3 timmar. Haha jag är fan död jag pallar inte

See ya

Tänkte cloosa datorn nu. Vad jag gör sen har ni inget med att göra haha. Så god natt på er. Vill bara berätta veckans planer för min del. Annars, sov så sött.

- Inte ta med mitt bankkort.
- Tänka på vad jag äter.
- Träna mycket på gymmet & annat.
- Göra läxan imorn..
- Beställa nya skor.
- Inte platta håret!!
- Sola.
- Ha städat rum hela veckan. 

Bra grejer tycker jag. För övrigt, vill jag ha sommar.





Söndag 11 Mars 2012.

Nu är jag hemma. Nyduschad pigg och fräsch. Mormor och morfar drog nyss, lyssnar på musik och ska läsa i körkortsböckerna snart antar jag. Igår var det verkligen en lyckad fest tillsammans med massa goingar. Eftersom jag hade träning imorse vid 11 och vi var i Segeltorp så sov jag kvar där efter många om och men med oinbjudna människor. De blev så klart lite bråk men nästan alla blev utskickade förutom vi och kanske 14 pers till.. ? Så jag sov i en jätte obekväm soffa :( har ont i ryggen idag måste jag säga haha! Får skylla mig själv
Trots den tuunga festen igår och den lilla sömnen jag fick så drog jag på träning imorse. Efter den mötte jag Ankan på tåget i Huddinge och vi drog till dansen, helt underbart faktiskt - det var riktigt kul idag!! :D efter det träffade vi Viktor och Hanna i stan en snabbis och sen hem för att äta mellis. Sen till gymmet!! Är skit nöjd för jag körde på hårt som fan idag. Jätte stolt verkligen. Kärlek till gymmet <3
Nu är jag hemma. Nyduschad pigg och fräsch. Mormor och morfar drog nyss, lyssnar på musik och ska läsa i körkortsböckerna snart antar jag. Igår var det verkligen en lyckad fest tillsammans med massa goingar. Eftersom jag hade träning imorse vid 11 så stannade jag inte kvar i Segeltorp men var kvar väldigt länge.. så sov jag inte många timmar, efter många om och men drog jag hem. Blir så trött på oinbjudna människor.. De blev så klart lite bråk men nästan alla blev utskickade förutom vi och kanske 14 pers till.. ? Men valde att dra i alla fall.


Trots den tuunga festen igår och den lilla sömnen jag fick så drog jag på träning imorse. Efter den mötte jag Ankan på tåget i Huddinge och vi drog till dansen, helt underbart faktiskt - det var riktigt kul idag!! :D efter det träffade vi Viktor och Hanna i stan en snabbis och sen hem för att äta mellis. Sen till gymmet!! Är skit nöjd för jag körde på hårt som fan idag. Jätte stolt verkligen. Kärlek till gymmet <3

Köttaren haha



Jag är så jävla bra på att fota!

Adam också ;)

På väg hem!

Sitter på bussen på väg hem nu. Berättar om min kväll igår och dag idag senare.

Party hos Adde

Tråkigt att min fina vän inte tog sig hela vägen. Men vi vet att du är bäst ändå! :) nu drar vi iväg på fest hos Adde, kommer bli grymt kuuuul! Uppdaterar senare med inlägg från mobilen kanske



10-2

Vi vann matchen med 10-2 tufft. Direkt efter övningskörde jag hem till Angeliqué och duschade. Så nu har boysen bakat kladdkaka - för länge sen jag åt det så hon drog upp snabbt till Chrille och hämtade formen haha eftersom vi bakade till han och Ludde förut, söta som vi är.

I alla fall så är det jag, Angeliqué och Tess som står för middagen. Viktor, Adam och Philip gör efterrätten haha! Sen har vi tvingat killarna att se på melodifestivalen ikväll eftersom vi känner oss så slitna, fast vi kanske drar ut ändå lite senare, förmodar det hihi.


Me & bestis

-


Jag älskar dig. Det är inget jag kan styra över.

Saknar dig.

Tiden läker alla sår. Men tiden är inte tillräckligt för den här gången.

Grejer jag stör mig på igen



Jag pallar ärligt talat inte folk som bara går efter än hela tiden, som en jävla svans. Om man umgås och är med varandra hela tiden, men också även om man inte umgås med varandra. Va fan så ska någon försöka ta efter det man gör. Kan man inte själv märka av att (jag) till exempel inte vill att du, ska likna mig eller göra som mig. Jag är jag. Du är du. Så shut the fuck up, fixa EGET!!!!!!!!

Sen, ni som inte står upp för er själva. Stå för vad ni gjort eller gör eller be om ursäkt eller skit om ni ångrar er. Ändra inte erat beslut bara för någon annan säger något annat? Herregud fy fan för er.


Ont i magen såklart!!

Jätte bad update, synd om er i så fall för att jag bryr mig inte. Idag ringde min läkare, så det blir till att byta mediciner. Hoppas att det blir bättre med dom.. Sitter här med ont i magen så klart, Angeliqué drog nyss hem. Och snart blir det mat och sen är det sen träning igen. Japp det är bara att bita ihop..

Igår var det ju torsdag. Började 9 och slutade halv 12. Då drog vi till stan och åt en lunch, sedan shoppade jag lite kläder (kan visa senare) efter det drog vi till vårdcentralen och sen hem, träning. 

Gårdagens lunch hah.
image descriptionimage description

Avicii - backwards




Sjukt cool.

21.59

Hemma efter lite extraträning men as ont i halsen så jag skippar tyvärr gymmet imorn :( faaaan! I alla fall så glömde jag lägga upp bilder så kommer här.


Ser as vidrigt ut vet haha:p

Ska kanske köpa den grå :)

Hade mina skooooor idag ♥♥

Fikar

Sitter och fikar på Bolero med bästis :) ska dra hem strax för ikväll blir det lite teknisk-träning.. Och älskade tomatsoppa till middag. Aja, dagen har varit awesome!

Buenas dias!

Sitter här med öppet fönster och det är inte så jätte kallt ändå. Idag är det -6 grader :( borde vara plus grader.. Imorse åkte farfar hem, jätte tråkigt. Men vi ses ju igen om 3 veckor!

Ska städa upp lite i mitt rum lite fort och sen byta om. Solen skiner i alla fall så lite glad får man ändå ta och vara. I förr igår när jag var hos mormor och morfar fick jag parfymer, nagellack osv. Och den parfymen luktar så jävla gott, tror det är min nya favorit! Kan visa den senare :)

Nu blev det bråttom..

God natt!


My heart beats for you, you're all that I want ♥

Musik.


Hay guys!

Sorry people för en dålig update. Men jag har inte suttit vid datorn förutom nu eller på mina lektioner idag. Just nu har jag några gäster här på besök, vi käka nyss osv men jag ville bara skriva snabbt. Hade 2 lektioner, lunch och sen drog vi till stan för att filma vårat repotage om mode. Efter det så drog vi och tog en smoothie och "snackade", sedan till gymmet och var där i 2 timmar. Nice!!
Igår där emot hade jag fruktansvärt ont i magen, så det blev ingen träning för min del. Softade hos mormor och morfar med allihop framför tv:n och pizza, haha as nice verkligen.
Sorry people för en dålig update. Men jag har inte suttit vid datorn förutom nu eller på mina lektioner idag. Och alla dom här humor-bilderna har varit tidsinställda inlägg.

Just nu har jag några gäster här på besök, vi käka nyss osv men jag ville bara skriva snabbt. Hade 2 lektioner, lunch och sen drog vi till stan för att filma vårat repotage om mode. Efter det så drog vi och tog en smoothie och "snackade", sedan till gymmet och var där i 2 timmar + solade 22 minuter. Nice!!

Igår där emot hade jag fruktansvärt ont i magen, så det blev ingen träning för min del. Softade hos mormor och morfar med allihop framför tv:n och pizza, haha as nice verkligen.


Angeliqués hand

Johanna & Robyn.


Humor!!!!


11.48

Sorry dudes för en dålig update. Berättar sen om gårdagen :) just nu ska vi till stan i alla fall och efter det blir det gymmet. Hoppas ni mår bra

Ups.


Passa er


I don't give a fuck.




Va fan

Hinner inte skriva egentligen.. Men sen som sen. Började för 20 minuter sen och är fortfarande hemma hos Angeliqué.. Kanske dags att åka nu. :( 

Måndag morgon (!)

Ångrar att vi inte la oss tidigare igår, jag sitter fan här och sover.. Jävla skit och det är -10 idag (?) men tror fan att vi chillar lite nu på morgonen, båda sover nästan. Men ändå har vi en jätte viktig lektion på morgonen, haha fan orkar inte med :(





Hemma hos Angeliqué

Hola bonitos.. Övningskörde med mammsen efter en gudomlig middag med alla! :) men ikväll så sover jag här, vi ska upp och göra smoothie och grönsaker + dipp nu. Mysig söndag!! Idag var vi och pressade HÅRT på gymmet i 2 timmar sen så blev det ingen dans eftersom det var inställt, tråkigt nog..

image descriptionimage description
image description

Asså hahahahaha..


Wanna love me? Think twice cause you got a long way 2 go.


Noooooooow (omg titta vilken fuuuuul) aja


Sorry dudes!!

Morning allihop. Har vaknat och ätit frukost osv. ställde klockan på 11 men hur bra gick det? Det lyste in som om det vore någon jävla lampshop i rummet (!) Igår hade jag match och vi vann med 7-1, haha tuffa brudar. Direkt efter matchen drog jag till Angelique såklart, duschade och åt där osv för min bror hade fest hemma. Sen vid 9 ungefär drog jag till stan och mötte upp en skit söt kille, vi tog en låång promenad och det var jätte mysigt. Sen så kom jag hem vid kvart i 1 eller något och somnade direkt. Var så jävla trött!

Ont i revbenen?

Förstår inte varför jag har ont i revbenen, tog ju en paus från gymmet under lovet så.. ? :( Knas ibland.. Min farbror och hans fru var här nyss jätte trevligt, dom tog med sig farfar så han är borta en sväng haha. Nu tänkte jag ta upp lite grejor som jag sa att jag skulle göra. Så här kommer lite grejer jag stör mig på..



Inte för att jag är någon hatare, men ibland behöver jag också skriva vad jag inte gillar. Peace
1. Folk som säger att dom finns där men i slutändan så stämmer inte det. Behöver nog inte förklara mig eftersom att alla har nog stött på det här. Klart att man har gjort det eftersom vi lever i 2012. Det är så sjukt störande när folk säger att dom finns hit och dit men att dom inte aggerar när det behövs. Sedan när dom har problem förväntar dom sig att man ska komma där och säga 'Gumman hur är det' & det sorgliga är att jag står där ändå dag ut och dag in och frågar hur folk mår. 

2. Om nu om någon gulligt hjärta frågat hur man mår och man svarar 'Dåligt'. Haha ja då räcker tydligen det svaret för dom. Så slutligen brydde dom sig inte ändå, för då har man antagligen sagt 'Inge bra, dudå?' Och så svarar fittorna bara, jo det är bra :) haha finns bara en sak till sånna, DÖRREN -> | |

3. Egoister. Varför ska jag ens förklara det? Folk som helt enkelt bara tänker på sig själva och som visar 0 respekt. Fuck you.

4. Folk som faller för grupptryck. Kom igen hur gammla är ni?? Pallar inte med folk som faller för grupptryck för lite uppmärksamhet. I det här lagret borde folk inte vara så kåta på de sättet, lägg bara ner skiten.

5. Bloggar som tror dom kommer bli kända. Lägg ner bara. Jag bloggar för min egen skull, skiter i läsarna men visst är det kul när statistiken höjs. Men kom igen tycker inte man behöver act like a hoe för lite läsare. Tycker folk gör det på fel sätt, provocerar fett mycket och på fel sätt. Det är okej om det leder till pengar haha, men för det mesta så leder det bara till hat.. synd om er helt enkelt.


Haha jag döööööööööör


Never complain about your life, it might be someone else's dream


Lite sent kankse.. Men jag tycker dom här byxorna faktiskt är ganska fina.. Men jag valde att inte köpa dom för jag trodde att alla skulle gå runt i dom, jag tror att jag sett två personer haft dom, hade jag verkligen så fel? Trodde dom skulle bli värsta poppisen eftersom de är från Gina

Bloppis.


Börjar med en lista

1. Tre bilder på dig du skäms över när du ser.
2. En bild på dig för 1 år sedan
3. Bloggarna du läser
4. En rolig vän
5. Några outfits
6. I din väska finns...?
7. En bild på någon du saknar
8. Favorit sminkprodukt
9. Ett kort någon annan tagit på dig
10. Dina drömmar
11. En person/kändis du önskar att du träffat
12. Vad du gör på helgerna
13. Hit vill du åka innan du dör
14. Din önskelista
15. En vän som bor långt ifrån
16. Ett foto du tagit
17. En person du älskar
18. En tv-serie du älskar
19. Ditt favorit citat
20. En bild på dig själv som du är nöjd med
21. Detta är du beroende av
22. Något du vill ha just nu
23. En vän du berättar allt för
24. En bild på dig i skolan
25. En mat du tycker om
26. Fem bra saker i ditt liv
1. Tre bilder på dig du skäms över när du ser.



De finns en anledning bakom jag valde varje bild, haha:P

Haha seriöst!!


Till dig som verkar vara dum

Du ställde ingen fråga. Men någon säger att det inte funkar med BB osv för man måste ha ett eget acc. Men varför skulle jag i så fall säga att jag hade till er? Jag vet att det funkar för jag använder det själv, jag har kunnat göra det på fler datorer och folk jag visat det för har det också fungerat för. Så shut the fuck up, öppna inte käften om du inte vet helt klart. Knas irriterande..

I alla fall. Har ätit en jätte god middag ikväll tillsammans med familjen och farfar! Sen efter det blev jag sugen på att köra så jag och morsan drog ut ända till mormor och morfar - och åt glass och tittade på golf hoho. I alla fall så var det första gången jag körde en så lång sträcka ute på vägen. Väldigt stolt!!!! Ska till soffan nu och mysa med dom andra, kanske drar och träffar Felix senare. Hoppas på det! :)

Före/efter (Klicka F5).

Känner mig mer nöjd nu. Men funderar på att ändra bakgrundsbilden till grå :) får se. Men kör på såhär ett tag.
e

I saw you for like.. 3 seconds. And it made my day.

Tänk vad en ända person kan betyda för en.

Någonting är på gång!!


Ut i solen

Nu är vi hemma efter en liten tripp. Det har varit jätte härligt + det fina vädret gör en så glad! :) nu tänkte vi ta en fika allihop och sedan ska jag ta ett långt bad. Haha jag är beroende i att bada känns det som. Ska pressa juice och de så jag inte känner mig forever alone, och kanske ringa Angelique men jag ska också planera min design, måste verkligen göra en ny känner jag. Ja ja, nu ska jag ut i solen. Pussar!


Underbar sistabild!

(Mobilblogg i text) I bilen på en sväng

Har ni vaknat än? Kanske inte? Som jag sa så skulle vi hämta upp farfar. Har gjort det nu och vi tittar runt här dagen Stockholm. Ska möta upp min bror på en lunch strax. Världens finaste väder idag alltså, härligt!:)

Är redan uppe & klar

Good morning people. Vi drog till Philip ganska snabbt efter att han kom till mig, så vi tittade på JB filmen för min skull haha eftersom Biber fyllde år igår. Sen så drog jag hem runt 03 i natt eftersom han ska åka till USA - vilken lyllos pööjk..

Jag är klar nu i alla fall och klockan är bara halv 10 och det är lov! Haha ska iväg och hämta farfar vid flygplatsen alldeles strax, det kommer bli skojj skojj. Sen åker vi bara runt och strosar lite tror jag. Glömde skriva ett inlägg om grejjer jag stör mig på, men det kommer jag göra idag istället. Har inte så mycket på hjärnan just nu, är ganska trött så det får räcka såhär.

Phille mästerfotografen

Med Philip

Min jävla mage som alltid ska göra ont, fan för det. Åkte hem tidigare från träningen på grund av den :( inte ok. I alla fall har duschat och haft ett långt samtal i telefon nu. Nu kom Philip över! Så vi ska ha det mysigt. Ha en bra kväll alla kära läsare!! :)
Dock är han en fegis

Härlig dag.. !

Hello guys.. 

Är hemma nu efter en liten sväng. Mötte upp Jossan i Älvsjö vid 1 och sen drog vi till stan och bara chillade. Har inte träffat henne på haha kanske 1 år.. ? Sjukt stört att vi inte ses oftare när vi klickar så jävla bra. Efter det så drog jag upp till mammas jobb en stund och sen åkte vi hem. Så jag tänkte slå en pling till farmor nu och höra hur det är med henne. Ska också skriva ett inlägg med saker jag stör mig på strax. Så är ni intresserade, kolla snart in igen


The best syrr <3

Var är solen då?!

God morgon, trodde det skulle bli fint väder idag. SUCK DET VAR DET INTE. Grått och tråkigt, har fixat mig och nu ska jag äta min efterlängtade tomatsoppa. Peace out vad fan

Bild från nyår på mig och Chrille haha