Onsdag

Godermorgen. Har ätit frukost, hunnit duscha & fixa mig och nu skriver jag detta inlägg. Duktig som fan skulle jag själv kalla mig :)

Ska iväg på en tur strax med ett par vänner och så får vi se vart dagen leder oss! Igår var också en riktigt bra dag, var ute och racade och sen tränade på kvällen. Löpa & styrka. Bra grejer det. Såg på Allsång, planerade lite saker och ja, life is good


Träna på stranden är oslagbart!

Har tränat nu här på stranden, sprang och fan vad skönt det var och är speciellt nu efteråt! Precis efter jag sprang så slängde jag mig i havet, underbart! Ligger och solar nu & väntar på lunch, pappa & farfar åkte och ska köpa en sallad till mig. Pusss


Le beach!


På väg till beachen!

Är på väg till beachen nu efter en grym gårdag! :D tränade hårt som fan på standen och sedan hemma, har blivit så mycket starkare, gött! Åt en mysig middag framför tv:n och tog en kvällspromenad, w o u n d e r f u l l <3 hoppas denna dag blir lika underbar som gårdagen!


Snart åker vi :(

Strax dax att lämna, strax sax att släppa WIFI, strax dax att köra race ner för fjället, tar 20 min. Underbart att köra bil så fort, trånga växar, dammar efter bilen & när allt är så jäkla najs! 1000 meter upp. Then you living the dream! Jajaja, vi ska förbi Oslo, möta upp min kusin & ta en fika och gå lite i Oslo och kanske shoppa lite. Have a nice day!


Nu lämnar vi Norge! :(

Fina underbara Norge! Nu jag vaknat, ska sminka mig och klä på mig, äta frulle och sedan drar vi. Det har varit en hel fantastisk resa och längtar redan till vi ses nästa gång! Hoppas det är i vinter, då kan vi åka skidor och dricka varm oboy, fan så king!


Äntligen ett rosa läppstift!

Har varit en fantastisk dag igen kan jag lugnt säga! Ska dock sova nu för att vi har klockan på 6 för att åka iväg till Oslo och sedan vidare till Sverige. Känns sorgligt! :( idag var vi ute och letade efter badställe och lite sånt, hittade några men då kom det en skur och ja, så vi åkte runt lite och bara njöt! Sen gjorde vi räkmacka och sedan fikade vi. Ja gick och la mig liten stund efter för jag va helt slut! Tog en promenad efter det och kollade högt upp på fjället, coolt som bara den! Sen när vi kom hem så tränade jag & sen grillade vi gott, såg på fotboll och åt jordgubbar. Är fruktansvärt nöjd med dagen. Älska Norge <3


Solen skiner i Norge

Godmorgon på er! Haha! Ligger i sängen men ska stiga upp för frukost. Är hungrig faktiskt, det blir nog en bra frukost det! Igår var en riktigt bra dag, solade lite här uppe på fjället, tog en promenad, åkte med bilen ner till byn, kollade runt och sedan tränade jag. Har ju vikter och så med mig så jag använde dom, idag tror jag även att det kan bli en springrunda, vilket behövs!

Vi grillade hamburgare igår och kollade på ddn spännande matchen Norge-Danmark. Danmark spelade bättre hela matchen med i sista avgörande med straffar tog Norge hem vinsten. Det åskade och blixtrade också vilket var lite läbbigt!! Jaja nu ska jag gå upp vi hörs =)


Godmorgon Norge!

Nu har man fått sova ut! Fan vad skönt säger jag bara. Ligger kvar i sängen men ska gå upp för att äta frulle, är faktiskt rätt hungrig! Får se vart denna dag tar oss, har ingen jävla aning faktiskt. Vackert är det i alla fall & det är tyst som fan. Ingen stress på detta ställe inte! =)


Vi är framme i underbara Norge!!!

Sjukt jävla ställe det här. Shit vilken upplevelse, tog dock ett tag hit och vi åkte fel några gånger hahahah satt i bilen i 13 timmar! Sedan träffade jag Madde i Töckfors, jävlar va grymt kul! Vi shoppade där och jag gjorde lite kap på 2 Sverige tröjor och ett par adidas byxor. Grymt jävla najs. I fucking love this place!


På g till Norge!

Hejsan alla vänner. Lol.
Nu sitter jag i bilen på väg till Norge, drog på med en Monster och Gyllene tider så nu är allt fulländat! Plus att jag blir så happy av en sak, angelica och jag vet vad! ;) som sagt var jag på Bajen-Psg igår och kollade på min MAN. I live you #Zlatan. Vi var där och sen träffade vi Herman också så vi var med honom andra halvlek, snygg kille det där! Mums <3
Aja vi lär höras puss


Trött tjej kör hårt ändå

Är i bilen påväg till lite ärenden med familjen. Imorse gick jag upp jätte tidigt och tränade, hjälp va det kändes alltså! Jag har sån träningsverk att det är sjukt.

Tänk att en liten grej kan få en så glad!


Waiting

Godmorgon!

Sitter och väntar på att ta prover på vårdcentralen. Är jätte jätte trött :( hade klockan på 07.15 och somnade runt 04 hemma hos Angelica! Herregud känner mig helt död alltså. But thats the way it is! Vi hade det jätte mysigt igår i en koja i skogen med VP & godis, aja baja. Vi gick in och kom in vid halv 1 och sen rann tiden iväg.

Igår hände det en bra grej, haha.... Larvig jag är men thats laf!


VP time!

Idag har vi softat galet. Solat lite, lirat boll på brantan med victor och vänner, åt en god grilladlax och nu ska vi ut och röka VP. YOLO thats laf
 

Perfect day

Är med angelica och ska sova snart. Har varit en perfekt dag! Med grillning och så med mormor och morfar, farfar och  family, sedan tog vi en långpromenad och allting sånt mys. Hihi a perfect day in my eyes
 
 
 

 
 
 

Asap och skrillex

Nu är jag på väg hem från gymmet! Bra köttar idag! Men måste hem för ska till vårdcentralen. Iallafall så är jag nog övertrött och fett sugen på alkohol!! Inte bra & speciellt inte efter gymmet, kännd som man borde vara sugen på det healthy life men icke! Eller visst men lite alkohol skulle inte skada.

Fuck the system bye


Kötta!

Är på gymmet nu! Eller ah väntat på Johanna! Klockan är bara halv 8!

Igår hade jag världens mysigaste dag. Åkte in till Ingarö till Peters landställe och myste galet. Åkte deras segelbåt, gick i land i Gransunda och sedan åt vi på Ingarö strandbrygga där. Jätte gott! När vi kom hem kollade vi igenom massa gamla bilder, fan vad kul det var!


Väntar på Bibbi


På väg till gymmet


Wake me up!

Hello friends.

Dax att vakna till, duscha och fixa håret för att bege mig till Angelica där jag fixar resten, ska bli skoj! Har legat i solen hela dagen så jag är väldigt trött och dåsig, you name it. Vi hörs under kvällen. Fridaaaaay! ✌


Pumpat på gymmet och i mina joggingskor

Känner mig så nöjd! Körde ett härligt pass i gymmet idag, riktigt gött var det. Sen när jag kom hem gick jag ut och sprang i världens tempo. Jag är så nööööjd. Sedan nu har jag läst till sida 101. Precis vad mitt mål var - allt går om man vill, just sayin. Happy girl här även fast vissa känslor kröp fram och blev till tårar. Sånt behövs det med. Imorgon är det däremot ny dag och nya tag som gäller. Go Caroline!


Mellis & ögonfokus!

Håller på att äta mellis och tänkte foxa mig lite. Ska bara fixa ögonpartiet tänkte jag, alltså mascara och mina ögonbryn. Fick lite färg idag så vill inte kleta massa skit i ansiktet och så just nu, ändå rätt bra. Hoppas verkligen att det är sol imorgon också för då ska jag va i solen hela dagen precis som idag. Har läst as mycket teori idag, eller ja det är det ENDA jag gjort idag faktiskt. Bra där Caroline!


Clouds & sun

Haha ja det blir inte så mycket till att sola inte.. Eller ja varannan minut drar jag på mig filten & varannan drar jag av mig den. Funkar det med, jag känner att jag lika gärna kan sitta utomhus när och göra såhär än att bli seg i huvudet av att sitta inne. Funderar på lunch.. Åt nyss ett äpple och är liksom inte så hungrig så vet inte vad det blir än. Bjuder på en bild på mig om det funkar


Kompis det går bra nu

Läste precis ut första boken! Ska börja på tjockisen nu! Det blir att läsa ut den till nästa torsdag, även fast man inte lär sig av att bara läsa läsa läsa.. Men skön känsla av att ha gjort någonting i alla fall, som att ha läst ut första boken nu, det gör mig lite klokare än tidigare i alla fall vilket är kul och den känslan gillar jag =) bara att börja nu då! Eller ska man bläddra igenom vägmärkerna? Nä jag kör the big book now. Även fast jag läst vissa delar i och med att Körkortshäftet hänvisat till det. Snart blir det att köpa ett spel också, har hört gott om dom. 270 sidor, here I come!


The sun is shining

Shit min kropp känns helt pangad, men det är så skönt samtidigt. Hoppas jag kan ta i lika mycket på gymmet ändå. Natten har varit bra, har sovit länge så jag är nöjd, ska ut och se vad vädret har att erbjuda, ser ut som sol! :)


Wondering....

Undrar hur ont jag kommer ha i kroppen när jag vaknar? Det kommer bli kul att se faktiskt, och skönt framförallt! Tänk om det inte är någonting? Usch vad tråkigt isåfall.. Nä men nu ska vi inte vara negativa här.

Ligger i sängen & ska plugga teori! Ska boka risk 1 & risk 2 också så ska det där körkortet bli mitt strax. Om jag inte hittar på något imorgon ska jag fan lova mig själv att plugga 2 timmar, eller vågar jag säga 3?

Har tränat ikväll i alla fall och det var skitkul och as skönt. Körde igenom hela programmet plus lite extra grejer. Bara för najs! :) ska förresten beställa träningsboken imorgon, det är ett måste för min del :).
Tidigare idag träffade jag Bianca. Vi möttes vid 12 & var med varann till runt 18. Kul som vanligt!! Vi bara chillinä galet och körde lite innebandy. Thats my girl! Ska väl sova snart efter teorin, vi får se. Puss bloggen


Här ska uppdateras!

Vaknade nu för jag ska upp och äta frukost och fixa mig lite för sen kommer Bianca hit! Ska möta henne vid 12 :)

Ända gången vädret stämmer? Regnar, precis som dom sa att det skulle :) tycker om regn men hade faktiskt hellre viljat sola! Aja....

Ska skriva om all min träning om jag inte väljer att köpa en bol från fittnessguruö, vilket jag tror att jag gör! Jobbigt att behöva skriva på bloggen exakt vad jag gör. Ligger i alla fall här med världens träningsverk i hela jävla kroppen.. Men det är så skönt!! Ska verkligen kötta kötta på. Och igår pratade jag med Pär angående mina värden från kroppsmätningen. Dom var bra! Kul, hade mest muskler på min kropp men mer ska det bli!!!

Vet inte om jag berättat men jag och Angelica var på Gröna Lund i lördags! Det var skit skoj! :D såg på lite utav sommarkrysset och åkte lite. Nostalgi! Sen köpte vi gröna kortet också, sjukt värt tror jag. Sen efter det mötte vi upp några grabbar och drog spontant till Victoria & sen till Sommar. Drack och hade det skoj, sen tog vi en taxi hem till Ponuts och fortsatte festen där. dagen efter åkte jag till Ingarö med mamma och pappa, sjukt mys. Lägger upp lite bilder därifrån sen.

Igår shoppade jag med johanna& va på angelicas cafe, sedan träning träning! Vi tar en sak i taget, puuuss alla sötnosar :)


Pix

 

Styrketräningspass at home!

Sprang i spåret kommer berätta sen! Ska göra styrka här hemma nu, känner mig fet nöjd om man säger så. Ska göra om min blogg till vääärsta fitness ;) haha nä men för min egen skull ska jag göra det.


På väg mot spåret =)

Låt mitt nya liv börja!


Läggdags!

Nu äre dags att sova för mig, fick ont i magen vilket är mindre kul! :( men har i alla fall rensat mycket gamla grejer idag, m&m kom hit, har tränat och det va jätte kul! Hade i Storängshallen så det va kul att va där igen efter två veckors uppehåll! Sedan kom jag hem nöjd och glad och såg på James Bond! Najs dag om man säger så! :)

https://cdn3.cdnme.se/3218167/7-3/pic_51d1f6659606ee24f873f4f6.jpg" class="image">