Säger godnatt & återkommer imorgon


Bara relaxa!

Har spenderat kvällen hos m&m. Mycket trevligt med god mat, efterrätt och bra underhållning på tvn. Innebandymatch och fotboll psg! Grymt!:)

Ligger i sängen nu efter att ha rakat benen och tagit ett bad. Ska läsa nu hade jag tänkt och sen sluta mina ögon!

Imorgon är det semifinal i innebandyfesten! Hörs imorgon.

Det gäller att släppa alla tankar och bara köra. <3


Ibfesten

Summerar hälften av dagen! Åkte till Elin och vi hade det as mysigt. Laget taggade inför sm imorgon.

Sov inte bra alls idag, fuck it! Nu ska jag iväg till mormor och morfar på påskmiddag osv och kolla på innebandy! Ciao


Thoughts

Varför är det så svårt att hitta killkompisar för oss tjejer? Och tvärtom.

Vårt samhälle är ganska fucked up. Mer om detta kommer imorgon. Håll ut! Intressant samtalsämne!


Sista träningen innan innebandyfesten

Sista träningen avklarad! Känns.. Sådär om jag ska va ärlig! Men bara kötta på.

Jag ligger i sängen just nu och smsar. Med en jag saknar som sagt ;) ska förädla ta med mig den goa känslan jag haft idag till morgondagen också. Puss och kram!


Nothing can break me down!

Kan det ha varit min löprunda? Solen? Eller vad var det som fick mig på detta goa humör? Jag har en känsla av att det var när jag var ute och sprang, fick släppa mig fri, fri som en fågel. 

Denna känsla jag har just nu önskar jag att jag alltid kan plocka fram när jag vill. Det är just därför jag lägger ner min energi på att skriva detta inlägg! Jag tänker dela med mig av min känsla och mina tankar jag har just nu, för det känns sjukt bra!

1. Jag känner mig sjukt glad och sprallig. Jag känner mig positiv och så himla uppspelt! 
2. Är så sjukt taggat på livet. Men vadå livet? Tänk att få sätta på sig fina kläder! att dokumentera det. Att vinkla bladet så som du exakt vill ha det. Att dricka iskallt vatten efter du sprunigt milen. Att pausa det här inlägget med att ta en klunk monster. Att få dela sin kärlek med någon. Att möta upp vänner och sätta sig på någons altan och dricka en god drink och äta chili-nötter. Att ligga i sängen och se en härlig film, serie eller något program. Att få platta håret! Att få gå runt i morgonrock eller en härlig mjukisdress. Att få bränna lite i spåret. Att få sminka sig och känna sig fin. (Nu ringde läkaren och sa att proverna inte såg bra ut och jag måste till sjukhuset så fort jag kan, haha löjligt, livet i ett nötskal när man känner att det är på topp). Att få ha på sig keps. Att få steka i solen. Att dricka ett glas med cola. Att känna känslan efter man gjort ett prov eller en uppgift. Att läsa ut en bok. Att lyssna på Justin Bieber. Att smsa med någon man gillar. Att bråka. Att skjuta. Att le. 

Känner mig som en flippare just nu. Men jag måste föralltid kunna ta med mig denna känsla jag känner just nu. Jag är otroligt LYCKLIG och GLAD just nu. Mår så sjukt bra!!!!!!!! Life <3

"Expect the best, be prepared for the worst, fuck that others think&do your own thing"


En jävla viktig del i livet! : 
1. Fuck what people say. Ta ingen skit. Ta aldrig någon skit. Ta inte ens skiten och lägg i papperskorgen, för du ska inte ta en millimeter med skit. Det är en sak om du behandlar folk dåligt. Men för gudsskull är du godhjärtat, ta ingen skit. Thats life, learn how to handle the shit. 
2. Fuck what people think. Skit i vad den kommer tro, hon eller han eller dom. Om du gillar det, skit i dom andra. Gå in för din sak. Ingen ska påverka dig om du ska ha dom skorna eller dom andra skorna. Det är din sak. Vill du ha en blogg, kör. Vill du ha illrosa rum, kör. Vill du vara osminkad, kör. Vill du ha keps, kör. Vill du ha lösnaglar, kör. Vill du ha solbrillor inomhus, kör. Vill du sjunga, kör. FUCK WHAT PEOPLE THINK.
3. Do your own thing. Om du tror på något, tro på det fullt ut. Om du vill något, kör. Om du drömmer om något, sluta aldrig drömma. Ge aldrig upp. Never say never. Never say fucking never. Om du tror på något och går in 110% i det så kommer det att bli bättre än om du gör något du inte tror på. Kör på känsla, kör på instinkt. Det är bara du som kan påverka.
4. Om något känns fel, ändra det. Det är det bästa du kan göra. Känns det inte bra, gör en förändring!! och det är direkt. Du ska trivas, du ska må bra. 

Bild tagen från: http://natt18.tumblr.com/post/46469658445
Det finns alldeles för många som tänker på vad andra skulle tro, tycka, tänka och säga. Men jag säger bara en sak FUCK WHAT PEOPLE THINK OR SAY. 

Så skönt bad!

Tig en lunch med Victor (tomatsoppa) och ringde till farmor :) nu sitter jag i badet och lyssnar på Barbie Girl, wohoooo haha!


Jag är i alla fall LYCKIG nu!

Springa är det bästa jag vet - jag finner mig så bra i det - jag finner mig själv.


Trotsar spåret.. Ja jag är dum i huvudet..


Musik & frukost i sängen

Vaknade halv 9 tror jag.. Konstigt att jag vaknar så tidigt jämt när jag är ledig!
Men jag liksom sover för länge haha i helhet så det spelar ingen roll när jag somnar egentligen. Jag låg vaken och såg på en serie & smsade lite så somnade kanske klockan 01 så det var inte så jätte farligt ändå! Kunde iaf somna och det är ju positivt.

Har ägnat morgonen åt att ätit frukost i sängen, fixat musik som jag fått från en kille och ska börja plugga sen och fixa mitt blad, kanske blir en joggingrunda lite senare på dagen innan träningen. Låter som en god idé trots att jag hade ont i halsen☠ när jag vaknade.. Ups!♡


Kockarna & helt sjukt

Sitter i soffan och ser på tv! As bra program en kväll som denna. Hihi! Såg också att Pixbo förlorade.. Usch då! Fast Falun finns ändå i mitt blod.. Knas..

Jag har i alla fall spenderat dagen med plugg som sagt, duktig och nöjd tjej! Sedan knackade det på dörren och Angelica stod utanför, så söt hehe! Hon kom med Ben och Jerry, monster oc choklad! Så söt och snäll. Kul att få sägs hej då också hehe..

Jag hör av mig strax. Laaaater


Nu har jag gjort mig själv stolt!

Skickade in svenska uppgiften nu! Så jävla glad. Hej svej


Så det brukar se ut..

Sitter och har gjort bär med kvarg! Mums filibabaaaaa! Har hunnit komma halvvägs på svenska uppgiften och så nu tänkte jag fortsätta igen. Duktig tjej - here I am!


Nyduschad och fräsch!

Ska göra lunch nu! Blir soppa och våfflor! Mums :) sen blire att plugga igen! Ska också hinna med att vinkla mitt blad idag, great <3


Hårtips!

Jag har väldigt långt och tjockt hår! Det är vårdat och ser inte slitet ut. Plattar håret i princip varje dag! Inte gjort det nu på ett tag då jag varit sjuk men men! Jag vill i alla fall tipsa om två saker som jag använder mig av.

Det första är ett schampo och en inpackning liknande från Aussie! Dom båda luktar otroligt gott och man känner att dom är bra för håret. Båda två gör satt håret känns rent, lent och fint. Jag är dock ingen människa som brukar använda mig av hårinpackning. Gör aldrig det haha! Men om jag gör det så använder jag Aussie! Så sjukt bra. Testa det mina goda vänner!

Andra tipset kommer här.. Ibland kommer dagar då man inte har orken att ta fram plattången men man vill samtidigt inte gå med ovårdat hår eller med bara borstat hår? Jag skulle vilja tipsa er om fläta! Det är snygg och man ser otroligt gullig ut i det. Vilken fläta det än nu är! :)

Lite gay det här kanske men vafan! :)


Perfect morning! ♡

Gick ut med Lemmy i det härliga vädret! Fortfarande snö på marken men solen skiner och himlen är klar-blå! Så underbart :) sitter och äter frukost nu medan jag pluggar samtidigt. Ska göra mig själv stot idag, hehe


Sovit som en zombie

Sov jätte dåligt i natt. Fan vad lame!! Somnade typ 3 tror jag.. Var jätte pigg och nervös haha, tänker på innebandyfesten hela tiden, herregud asså.... Sen vaknade jag tidigt av att Lemmy kom in i rummet så måste gå ut med honom nu. Ni får ha det så bra idag. Hör av mig under dagen haha


11 Bekännelser innan jag ska sova!

Jag bygger ofta upp mina egna teorier om saker och ting och kör på det till 110% för bara jag tror på något så vet jag att det kommer gå!

Är väldigt självständig. Kanske man inte tror, men jo.

Har väldigt lätt för mig att prata med nytt folk, bara jag är på rätt humör & plats så är jag som bäst på det.

Jag lever bokstavligt talat för min innebandy. Innebandy är det bästa jag vet.

Jag tycker att alla borde ha en egen hobby, passion eller intresse. Livet är roligare då och man får uppleva sina drömmar! Jag lovar.

Jag älskar att skriva. Jag önskar att jag kan använda det i framtiden!

Jag har väldigt bra koll, även om man inte tror det.

Jag försöker alltid mitt bästa.

Jag älskar min släkt över allt annat på denna jord.

Har lätt att tröttna för saker..

Jag tror att ingen känner mig på rikigt. Bara jag vet vem jag är. <3


Träning: check!

Drog och tränade i Borkyrkahallen för att förbereda oss! Mycket nice! Inte långt kvar nu.. Jag som är så sjuk, orkade ingenting på träningen.. Usch och fy!!:( blir hemma imorgon med dock!

Ligger i sängen nu och smsar.. Med en jag saknar faktiskt! <3


Ännu en dag i sängen!

God morgon. Tänkte göra något åt denna dag så det blir att hoppa in i duschen och fräscha till mig, ta lite kastanjevatten i fejset och städa rummet. Sedan ska jag sätta igång och plugga lite grann & senare ikväll är det träning!

Dagen har gått åt att kolla på innebandymagazinet. Massa filmer, klipp och bilder! Skoj detdär! Och igår var jag på träning & det va riktigt kul. skönt att få känna med boll och klubba måste jag säga. Men nu ska jag sätta fart!


Sjukling :(

God morgon. Gick upp kl 6 och åt frukost osv.. Kände att jag ändå kunde göra det! Hade ingen feber när jag vaknade heller så det är grymt, är utan Alvedon nu och tänkte sova ett tag. Sen så tog jag en sak i halsen nyss som jag fick av Johanna igår! Får hoppas att den är till hjälp.

Man kanske kan fråga sig vad jag gör vaken eller varför jag skriver detta inlägg ens? Men jag hade lust! Är hemma från skolan såklart idag.. Buhu.. Ska kanske plugga lite senare fall jag har hunnit samla krafter..... Ja, ja..

Hörs när jag förhoppningsvis mår bättre! :/


Sjukt länge sen!

Sitter i badet nu och funderar lite över hur länge sedan det var jag bloggade konstant.. Sjukt länge sedan! Sp tråkigt med alla dessa sammanställda inläggen son kommer då och då! :( ska försöka blogga mer ofta för min egen skull. Gillar ju att blogga. Tycker det är så himla kul och så jätte lång tid tar det inte till skillnad från vad det är värt. If you get it?

I varje fall så är jag hemkommen från match, sista div 1 matchen! Mot Täby FC. Spejade bara sista perioden då jag har feber, halsont osv.. Not good!!! :/ vi låg under med 0-1 sedan kom jag in& gjorde en kasse och sedan gjorde Li en till! Så resultatet blev 2-2! Inte okej! Men vi är fortfarande obesegrade! :D

Funderar på att köra ett långt inlägg redan nu.. Tror jag kör på med det! I torsdags var det skiva för min klass och sedan på dagen höll jag ett tal på svenska C lektionen. Det bättre än jag tänkte mig! :) var helt slut efter det & tig mig hem och hemma hade jag ca 1 och 1 halv timme på mig att duscha, fixa mig och äta osv.. Tog tåget in & mötte upp johanna! Vi tog ut pengar och förade lite haha! Sen väl inne fixade vi namnskyltar och allt möjligt, klockan gick fort så vi bytte om till våra klänningar och folket var där.

Det var en super trevlig middag!! Massa skoj och underhållning medan och jag, johanna & Agge läste upp klassens och lite sånt kul :) det tog inte lång tid innan jag var inne i dimman... Och jag hade det super skoj. Klarade mig utan att spy som jag gjorde i lördags.. Och det va skönt! Fast jag har inte mått bra alls efter torsdagen..

Har varit sängliggandes med huvudvärk, illamående och lite sånt sedan dess. Såg på Sverige i fredags dock & igår va jag ute och sprang och sola med johanna, vi hade det jätte kul till hon gick hem typ vid halv ett! Hihi :)


Så stolt och glad!

Jag är klar med mitt tal! Krävs bara finslipning, så glad nu! Släppte stenar från axlarna
 

Nu jävlar ska jag allt bli klar!

Nu har jag kommit hem och sansat mig. Har hunnit agera som mästerkock (wify) och har umgåts lite med grabbarna så nu tänkte jag plugga stenhårt innan matchen vi ska gå på ikväll!! Jag måste bli klar, så är det bara, no excuses bitch. Vi hörs när jag är klar! Inte innan.
 
Hämtade också ut ett paket från Vivo idag. hehe ASAP sakerna är kommna!!!!!! Btw jag älskar mig bror!

Vaknat upp men är trött..

Godmorgon! Idag är jag ledig och är trött fastän jag vaknade så sent. Somnade runt halv 2, måste vara det.. Fanns en anledning som sagt (haha..)

Ska upp och fixa mig & äta lite frukost, är så himla hungrig hehe! Sen ska jag och Victor åka till älvsjömässan och kolla på UF utställningen. Kul kul! Sen när jag kommer hem måste jag verkligen plugga.. Skjuter upp allting som en jävla efterbliven apa nu.. Thats ng..

Igår körde jag styrka efter träningen och vi åkte en hiss i lilje jag och agge haha! Vi hämtade biljetter till skivan ;) berättar om min helg lite senare, har lite bråttom. P&K


Friday!

Är ledig som sagt och jag tänkte plugga men har inte pluggat ett shit! så det gick inte så bra med det haha ;) har fixat ny design och lite sånt kul. Igår var det träning och jag gjorde styrka när jag kom hem, dutig tjej. 200 situps och 100 armhävningar! Ikväll blire att titta på innebandy. Peace

Godmorgon på er!

Ligger i sängen, skulle gått upp för en timme sedan. Haha man hittar alltid på ursäkter till att inte gå upp. I alla fall jag! Men vafan.. Bara att ligga i lite mera nu då..

Igår var jag ledig och kollade på lite högskola och sånt, fixade med datorn osv. Sedan mötte jag upp Angelica och i tog tåget till stan. Jag hittade en klänning, äntligen! Och sen hade jag träning.. Sprang 200 m x 15 varv i maxad fart! Nice!!!!!


Godmorgon från en pluggis!

Hade klockan på 9 men steg upp halv 10 och gjorde min Svenska C. Så nu ska jag upp och äta frukost, fixa mig och förmodligen dra till agges jobb för en fika! Kram


Läggdags!


Hockey och käk!

Ligger i sängen och väntar på en torsdag. Haha ;) har bara en lektion, svenska C klockan 11.45. Det ska jag nog klara av!

Idag efter skolan drog jag direkt till Huddinge & Olerys och träffade tjejerna i laget och åt gott. Sedan gav vi oss av till ishockeyhallen och såg på Huddinge-Visby! Det var kul tycker jag, som älskar hockey hehe :) sedan när jag kom hem kollade jag på CL. PSG-Valencia! Grymt!

Min plutt fick också hem sitt super mega snygga häftiga superman linne idag! <3


Hehe ber om ursäkt

Oj oj oj sämst uppdatering men vafan! 

Snabbt nu då. I lördags var jag med mamma och pappa hela dagen ute på en liten utflykt vilket var hur underbart som helst! :) spenderade tiden senare på kvällen med victor erik och jullan och körde lite spel osv. det var roligt det med! sen på söndagen var det match mot Pixbo, torskade med udda målet så jävla surt alltså!! och efter det åkte jag och johanna till täby och gjorde lite saker ;) sen har livet varit riktigt chill pill. 

är ledig idag så ska fixa mig nu tänkte jag, sen ska jag göra en mango och plugga. ciao 
ikväll är det träning och CL! woao

Ligger i sängen och bara softar :)

Det handlar inte om att göra det som alla dom andra gör eller det som folk förväntar sig att man ska göra. Bara för att han gör det, dom, eller dom andra gör det, så behöver inte du också göra det.

Det gäller att hitta sin sak, det där lilla extra just du brinner för och kunna stå för det och göra det fullt ut i 100%

Allt handlar egentligen bara om dig själv, Din egen vilja och det är bara Ditt val.


Fan tog solen vägen nu då?

Ingen sol idag.. Sad face :(

Men men! Tänkte dra ut på en promenad i alla fall, innan lunch och innan jobb. Så en liten runda hinner jag nog med trots allt!! Ska försöka skynda mig efter det här inlägget.. Igår i alla fall så stannade vi och körde skott efter träningen, hihi det va jätte kul! Träningen efter = min tränings ig. Pööss