Borde ju va olagligt att gå upp tidigt!

Inte för att det här är världens tidigaste men.. Fan så trött jag e! Höll på med ask ett tag igår kanske därför haha lol.. Aja! Here it is -> http://ask.fm/carolinesap bara fråga på people! Klockan skulle ringt 07.15, bra jobbat den är 07.58 nu! Vidriga klocka...
I alla fall varför jag är vaken är för att jag ska till sjukgymnasten.

Igår planerade jag min student, tränade hemma värsta passet och bakade kladdkaka för farfar ska komma. Puss


Sämst jag e på att uppdatera

Fan ledig ända till den 5te tror jag! Jajamen! Och jag har bara softat, ska berätta lite koooort. Om det går! ;)

I fredaga träffade vi spanien gänget hemma hos lissan, grillade och så! Hade det as najs :) drog hem vid 2? Men somna as sent för hade ett viktigt samtal med bästa junat! Precis som denna kvällen :)
Sen på lördagen fyllde Johanna år! Så jag drog först till Huddinge och mötte upp tobbe för lite snack och sen vidare hem till Malin och fira tjjerna! Det var as skoj men jag som är så bra på att decka gjorde det rätt tidigt... Drog hem till agge och slaggade sen istället! Vi snackade om svett äcklet! Men det va kul!
Sen i söndags firade vi mamma & pappa! Kollade på dif-göteborg i svenska cupen, jag rehaba och sen deog jag hem till Lucas vid 11? Sov där och det va mys. Sen på morgonen där på drog jag hem vid 12 & hade träning sen!
I tisdags drog jag till skolan och mötte Lukas för att plugga så det gjorde vi! Sen drog jag in till stan och shoppa helt själv! Fick med mig mjukisbyxor och smink! :)
Såg på jossan på brantan någon dag också! Bästa bruden! Och igår fyllde mamsen år, bästa!


Riktig grym dag!

Hejsan alla barn i barnprogram.. Nä men ligger i sängen och njuter av att jag kan sova hur länge jag vill imorgon!!!!! Damn!

Idag höll jag mitt svenska tal och det gick bra, var bara världens bästa Olli & Lukas där! Så det var chill och najs. Så jobbade jag kvar på lektionen och kom rätt långt, uff vad skönt det var! Efter det så drog vi till Kristineberg, va inne på coop och lite sånt och tog tunnelbanan till TC. Köpte godis och tog bussen hem till agge, sen tränade jag och sen heron city med oappa! Mycket trevligt!! :)

Kom hem, softade med laxen och victor, beställde dricka till imorgon, och ja! Ska fan sova strax men först smsa med den bästa!


Rehab!

Godmorgon folket! Var nere hos sjukgymnasten imorse kl halv 9 och det gick jätte bra verkligen. Skönt att få cykla på träningscykel måste jag säga? Det var dock bara 5 minuter! Haha men så jäkla skön känsla...

Är hemma nu i alla fall och ska fixa till mig lite, öva på mitt tal och sedan dra mig till skolan, tjohej!


Jävla åska!

Hej bloggish :) hahaha. Sitter och bara softar vid datorn då angelica solar i mitt solarium, najs grejer det där. Har ätit en god lunch på uteplatsen och bara snackat, välbehövligt snack det. Imorse åskade det som fan och jag vet inte vad haha, så ja då vaknade självklart jag på min lediga dag! Men somnade som tur var om till runt 12! :)


Igår var vi i skolan och gjorde nationella proven i engelska B. Haha ja, det gick väl fan inte som på rosor inte.. Men i alla fall, hade betygssamtal med min lärare så fick MVG i slutbetyg i rörlig bild C, känns förjävla bra. så drog jag och angelica och fikade efter skolan, på waynes haha det var en upplevelse kan jag säga! Vi satt ute och bara mådde allmänt bra, sen så drog vi hem till henne och bara tog det lugnt och jag mötte upp lucas vid 6 ungefär, så åkte vi till Söderstadion och kollade när bajen spöade Landskrona. Haha inte riktigt kanske men nästan ;) 1-0.
 
I lördags var jag och firade Mikaela, en tjejmiddag med några tjejer, jätte mysigt! Åt grillat och hade det jätte mys. Grattis bästa tjejen! <3 sen efter det så drog jag hem och mötte upp tobbe så sov han hos mig och vi hade det trevligt vi med, så drog han väl vid 5 på söndagen och då tog jag ett långt bad och sen njöt jag av Sveriges match mot ett VM guld! Bara massa najs, tre kronor <3

När åskan väcker en är man värd frukost på sängen

Typiskt när man är ledig liksom! Åh ska alltid hända mig.. Ska i med frukosten och sedan somna om! Fuck åskan!


Godmorgon!


Plugg på en fredag..

Var hos napprapaten idag och det gick bra! Kan stödja på foten nu och till och med traska lite utan kryckorna, hur najs? Väldigt.

För övrigt drog jag och far till farsta centrum och åt och jag handlade ett rehab-band. Sen så drog vi hem och jag solade, strålande sol! Lemmy hade en fästing så pysslade med honom och lite senare kom angelica. Vi grillade och myste och sen har jag pluggat hela jävla kvällen! religion och uppgiften skulle vara inne ikväll 23.59 men är inte klar, whatever ska göra klart den imorgon (senare idag!) ciao :)


Shiet va länge sen!

Helsike nu har jag missat att skriva massor! Jag har varit på världens bästa cup med världens bästa lag!! <3 men nu äter jag frukost och ska till napprapaten. Berättar mer sen! Sverige vann över kanada igår på straffar i kvartsfinalen! YES! Mäktigt!