En fråga.

Jag kommer att sätta lösenord på den här bloggen när jag känner för det. Kanske om 1 timme, en dag eller en vecka! Why? Jo för att jag har gjort en helt ny blogg som jag kommer att blogga på och jag är inte riktigt säker på om jag vill ge ut adressen här :) men maybe. Vad tycker ni?


Stänger ner bloggen

Som rubriken lyder. Lösen ikväll hejdå!

På rast!

Gud vad skönt med lite rast, sitter på rast nu och tar det lugnt :) känner verkligen att jag är utvilad vilket är jätte skönt! Slutar 5 så det är e

n lång dag idag! Bild på den goda middagen igår😍 

Kvalitetstid

Sitter i badet och har lite behövlig kvalitetstid! Åå har längtat så mycket till det underbara ögonblicket när jag steg in genom dörren! Har varit en tuff dag idag då jag hade massa huvudvärk och kände mig helt borta! :( men kämpade på 08.00-16.30! Mer jobb imorgon och natten som kommer blir det 10 timmars sömn. Underbart! 


Hälp vilken kass uppdatering!

Hejsan min undebara blogg. Har haft fullt upp med mig själv och inte hunnit med och skriva tyvärr! Ska fatta mig kort. Jobbade hela förra veckan & kommer att jobba denna vecka med alla dagar så jag har knappt tiden till att skriva! Idag öppnade jag liksom och la mig jätte tidigt igår bara för det. Eller så tidigt blev det inte.. Såg första halvleken av PSG. Har blivit riktigt bra på att gå och lägga mig iallafall vilket är skönt som satan! 

I fredags så myste jag och Angelica hemma hos henne med Idol, god mat och snacks. Somnade väl runt 3 dock men sov till halv 1 så det var skönt! Ägnade dagen åt hårinpackning, ansiktsmask, grovplattning ja you name it och på morgonen åt vi gårdagens middag fyfan vad gott det var! Sen drog vi ut senare på kvällen, åt först tacos hos henne sen drog vi till mig och krökade! Åkte till stan och drog en utgång! blev utslängd från Victoria fyfan vad dåligt. berättar sen så ägnade vi kvällen åt att vara på Nype! Bilder och mer text kommer sen för nu är jag svin svin trött. PussJobb