SKIT kvalité jag vet.

MUUUUUSICA lyssna, enyoj. Gammal låt I KNOW. Lika bra för det.



Praktikdag 2

Sitter och dunkar muuusik. Kom hem för ungefär 1 timme sedan. Var en ganska jobbig dag idag.. Seriöst vet inte vad jag höll på med. Vi åkte runt hela Stockholm :( Vi åkte runt till lite gymnasium och satte upp afficherna och delade ut lite flayers. Sen åt vi donken till lunch - not good at all. Så jag är HELT SLUT igen. Men något som lyser upp min dag är att alla båtar ligger nere vid Värtahamnen och Frihamnen, mitt intresse för båtar är alltså ganska så stort hehehe. HAHA jag ORKAR INTE! Jag ramlade mitt på plattan idag, verkligen halkade haha så JÄVLA KUL! Sen så var det ett peddo som gick runt och filmade oss så vi sa till polisen så dom satte dit honom. Kändes bra as hell måste jag säga. Äckliga pedofiler!

Ibland känner jag verkligen en tpl känsla, men försöker istället tänka positivt, måste börja göra det i längden. För vad har jag och deppa över? Ingenting! :D
Här är vad jag köpte igår. En kort skinnjacka (LOOVE IT) Sedan ett par jeans, som nog alla känner igen.




Mitt OPLATTADE, ORÖRDA hår! Går såhär nu veckan ut. Värt det.. Men jag lider haha

Morgon-latte på praktiken


image description

Praktikdag 1

God morgon.. haha! Jag och Angeliqué är nu på våran praktikplats, äntligen har vi skaffat oss än ;) helt galet bra alltså, att vi alltid lyckas så bra.. I love you Gud! Men det var lite krångligt att komma hit haha, fick gå tusen vägar på ISKALL MARK. Trodde fan jag skulle dö av kylan. Trivs SKIT BRA här, världsbäst praktik!! Mer om min underbara praktik senare, haha hoppas ni mår bra, fick nyss en mac dator så ska chilla lite


Min fina utsikt!

Vad gör jag vid Sveriges Domstolar?


....

Standard

Mår verkligen konstigt.. :( ska strax sova. Tittar TV JUST NU ciaoooo


SLUT

Tjenare.. Är helt slut, hjärnan bombad och allt vad de nu är. Har inte kunnat sova på flera nätter, fattar inte vad felet är!!!! Var en innebandydag idag och vi vann med 5-1 tror jag bra de. Så har nyss duschat och så, planerade morgondagen och ikväll ska jag SLAPPA!!

Rekommenderar


Hemma.

Sådär, så var jag hemma igen. As skönt att träffa på mina släktningar, så STÖRT underbara! :D Fick även en bodylotion av Sophia. Jätte gulligt, brukar få spontana grejjer rätt ofta så det är kul att se vad som bjuds. Även fast jag har svårt att ta emot de, för jag gillar mer att ge bort saker.. Känner mig så taskig annars :( Efter det så blev jag släppt i Flempan och var där ett tag med några vänner. Så nu är jag hemma, väntar på min syrr.


Tack! :)


Running from your problems is a race you'll never win.

Nu drar jag. Rekorlite smink jag har idag alltså

Jobbig lördagmorgon

Gick verkligen inte att sova inatt. Knas :( har fått sömnproblem tror jag ärligt talat.. Förstår inte vad som är felet. Sen så vaknar man av att man börjar jiddra lite så mår man inte bra av det heller. Dags att skärpa sig kanske. Ska åka till mormor halv 3, kommer några dit så ska göra mig iordning strax.

Kan ju inte dra iväg såhär.

Åååååå!!!!

Här försöker man sova efter en tuff Stadslagsträning, SÅ KOMMER MIN BROR HEM OCH SPYR NER HELA HUSET. När fan får man sova på riktigt egentligen? Ville bara dra en uppdatering. Pussar :)


Det blir lösen snart på bloggen.

Ba så ni vet

2 carrots walking

image descriptionimage description
Tryck på bilderna för större. Titta det växer redan grönt i snön. Härligt med vår ;)


Ni är i skolan va?

Hahahah svårt som FAN att komma upp. Men liggger fortfarande kvar i Angeliques säng, hahaha. Asså herregud jobbig natt.. Nu är jag öppna ögon i alla fall, shoo

image description
Klicka för större.

 


Smoothie i alla lägen


Nu har vi busat. (EL CLASSICO NU!!!!!! TJO)


Humor


Hos min syrr

Hejsan! Sitter hemma hos min syrr nu och tittar på ett program som handlar om tunnelbanan i Stockholm. Verkar intressant. Var nyss ute och mötte min bror som lämnade medicin till mig, (bästa) eftersom jag sover här i natt. Såååå mysigt, mer uppdatering under kvällen. Woop :) Bild från idag


Update

Galet vad jag förtjänar det här. Det knullar min hjärna att vara i skolan såhär länge, så nu drar vi och FIKAR!!!! Ser fram emot kvällen :)


Brudsen fixar håret på lunchen (SPYR PÅ DAGENS MAT) peace out


Skön sovmorgon


Känner mig glad :)

Ligger i sängen och ska väl försöka sova strax. Träningen gick okej, kunde gått bättre. Men styrkan hemma gick kanonbra :)

Är jätteglad, alla planer för imorn är klara, kan nästan inte bli bättre. Sjukt taggad på morgondagen trots att det bara är en vanlig onsdag. Ingen lill-lördag heller för jag är ju inte ens 18. Kul att kunna vara hype ändå såhär dagen innan. Oj, nu blev det visst onsdag hahaha.. Men ja, en sak. Planerna är tillsammans med min vän Angelique, och spelar ingen roll om jag är över hype, behöver aldrig säga "vi får inte förvänta oss för mycket, tänk om vi blir missnöjda, eller det inte är så ku som man tänkt" det där är bara att glömma! För det blir vad man gör det till. Och hon och jag, har ALLTID KUL om vi så vill. De är vi GRYMMA PÅ!

Jäääävlar vad tung jag är! Kom på hur man skriver STORA BOKSTÄVER på iphone/ipod utan att klicka pilen 1 gång efter varje bokstav. Hoho, sleep well alla fina läsare. Hoppas att ni mår bra!

Knas, hittade en gammal bild + en true shit.


Svart hår på beställning tack

Haha lite coolt att jag ser blond ut på bilden när jag är mörkbrunette. Men jag tänkte faktiskt färga svart, så vad folk säger om det bryr jag mig inte. Vet inte en ända som vill att jag ska färga svart, kommer tona håret så ska kanske inte säga FÄRGA. Men svart hår är det snyggaste som finns.

Shoppade innan skolan idag






Morning

Ska äta frukost nu, måste bjuda på en låt jag kom och tänka på HAHA. Så skön. Ta den med en nypa salt såklart. Och godmorgon :)


Text om föräldrar..

Har inte direkt något specifikt att säga, ville bara lägga ett inlägg lite snabbt. Kanske blir lite hit och dit men det spelar ingen roll. Vill bara snacka lite.. Ska strax sova så det passar perfekt bara att skriva lite.

Ta vara på vad du har. Varje sekund du lever. Varje dag som går. Imorn kan det vara för sent! Tänk att allt kan gå såå snabbt. Helt plötsligt kan något som var så bra bli något så dåligt. Och tvärt om. Är något dåligt kan det helt plötsligt bara vara så jävla bra. Man måste leva ut i varje sekund. Uppskatta sina närmsta, det är dom som gör att du står på den plats du står idag. Utan dom, vad skulle du vara? INGENTING. Absolut nothing. Jag lovar. Och jag tycker folk, speciellt ungdommar, att "vi" inte tar vara på vad vi har. Tänk dig att dina föräldrar dom blir faktiskt äldre och äldre, medan du lever ditt liv. Vi får inte glömma bort dom. Dom vill ditt bästa (de flesta antar jag) de försöker för din skull, även fast du kanske inte ser. Dom önskar att dom kunde ge dig allt, allt du ville ha. All kärlek som finns och alla pengar i världen. Istället för att klaga, så ge dom en kram, säg fina saker (som du menar) visa de all respekt dom kan få. All respekt de är värda!!!! Det är helt sjukt vad dom krigar BARA JUST FÖR DIG.

Vill dom att du är hemma tidigt, ja för att dom bryr sig, inte för att vara elaka. Vill dom att du hör av dig, ja för att dom bryr sig om dig. VAR STOLT över dina föräldrar om dom bryr sig. Jag är stolt över mina. Dom bryr sig, men dom låter mig fortfarande ha MITT LIV, mitt tonårsliv. Bara för dom litar på mig, och det är jag glad över :) låt dina föräldrar ha förtroende för dig med. Måste du seriöst dra ut varje fredag? Du kan offra en fredag, göra god mat, sitta vid TV:n, bara ha det mysigt med dina föräldrar. Tänk vad dom skulle uppskatta det, mer än någonsin.

Vet inte till vem eller vilka jag pratar till just nu, vill bara att man ska ge mer kärlek till sina föräldrar. Jag hör folk som SKRIKER på sin morsa och farsa i telefonen bara för att leka balla för sina kompisar, vad fan är grejjen? Jag blir sktisur, särskillt på KILLAR, som tror att dom är feta när dom svarar sina föräldrar lite drygt, väx upp. Var dig själv. Och uppskatta dina föräldrar! Jag älskar mina föräldrar, dom är det bästa jag har. Visst, man gör misstag, man skriker, man bråkar, man kan inte vara perfekt. Men att göra det där lilla extra, betyder mer än du anar, lovar dig.


Vidare i stadslagets träningstrupp!

Rubriken säger väl allt för jag har inte så mycket att säga just nu. Nyss tränat och sedan blev det styrka efteråt hemma. Jag är nöjd. Blir ett lite längre inlägg snart, håll ut..

Så bjuder jag på en osexig bild från i somras som jag hitta från mormors kamera HAHA.
*


Mot stan! ♥

Blev klar med dom mesta bilderna idag så det är SKITSKÖNT! Då kan jag verkligen njuta av min sovmorgon imorn hihi, mycket snack om den framöver kommer det att bli. Förstår inte sitter nästan och gråter här, tror det är för att jag är förkyld?? Som sagt, inte frisk än på LÅNGA vägar. Fan vad hungrig jag blev nu, ska inte äta onyttigt i alla fall.... Åker till stan nu och har det bra så vi hörs sen :)


Visste ni förresten att min vän Angeliqué är gravid?! Bara 17 år och gravid, de ni..


Lunch

Lunch typ nu så jävla HUNGRIG!! :D


Godmorgon!

Lite segt att börja vid 09.00 när man lika bra kunde skita i, eftersom jag har praktik i skolan hahaha så har bestämt mig för att börja 11 varje dag istället. Vad ska jag göra här klockan 9 egentligen? Så det blir la sovmorgon för min del ;) Inget plugg, inte ett skit och göra, så det är skönt. Då har man tid och tänka på annat, så det är skönt. Driver, visst är det skönt men har kort ordföråd såhär på morgonen.


Och en sak jag stör mig på GROVT. Sorry om jag klagar, men HELT SERIÖST. DET ÄR INTE KÖ till bussen. Står det 15 pers och väntar på bussen så står dom i ett jävla led. Får psykos när jag ser surkärringar som langar bitchblicken när man går lite före, vad fan jag visar er respekt inte så att jag slår mig fram. SKIT STÖRANDE.


Ett sms från dig skulle betyda min värd just nu

Tänk att någon kan betyda så mycket hehe ♥


Nu jävlar. NYstart

Nu blir det en FET förändring för min del. Om jag går in i en deprission eller så kan jag oftast bli rastlös och så mycket tankar runt mig, och på senaste tiden har det varit lite så. Eller ja, sen fredags natt. Då äter jag som en gris!! Det ska inte vara så längre. Känner mig jätte oform, kanske inte så konstigt med tanke på att jag är sjuk och har varit det en lång stund. Typ 2 månader. Har inte fått ordentlig träning och känner mig hur lat som helst. Men det ska bli ändring på det i alla fall. Beach 2012 här kommer JAG OCH FÖR FAN JAG MENAR DE!

Ärligt talat, jag ska faktiskt satsa. För ungefär 3 månader sen så började jag göra styrketräning hemma. Och det gav mig resultat, för att jag inte gav upp. Jag blev jätte nöjd och blev bara ännu mer taggad för varje dag som gick. Körde 4 dagar i veckan, vet inte om det behövs mer eller så men jag ska börja igen. Och då ska jag försöka att äta lite minde onyttigt, "några sekunder i munnen, en evighet på kroppen." Bra att tänka på. Dock inte så man blir slut i huvudet tillslut. Men fuck, nu jävlar! Kommer bli så jävla besviken på mig själv om jag tabbar mig. Sen måste min fru hjälpa mig dvs. peppa och stoppa mig för gosaker. CHOKLAD tycker jag är okej!!!! Mer än okej.. Så det äter jag om jag vill, på helgen. Annars ska jag försöka vara utan. Och eftersom jag sett resultat tidigare så varför ska jag tveka? Det är snart Februari och då är det ungefär 4 månader (OMG INGENTING!!) kvar till sommaren. Haha driver någon med mig? 4 månader!!? Och jag ser snön :( Måste ha räknat fel, men nope. Ska göra mig själv stolt. Skiter i om jag är sjuk, ska köra ändå. Sen om min sjukdom hindrar mig, då jävlar, då dör jag. Aja NYSTART veckan som kommer. Bara att bita i det sura äpplet, så ska det nog fungera bra hoppas jag, jag ska verkligen försöka mitt bästa, kommer vara svårt i början.. :)



En fråga till er.


Tycker ni att det är snyggt med piercning under läppen på tjejjer? Jag älskar det, funderar att ta. Kommentera gärna vad du tycker :)

Ny dag, nya tag!

Skitbild nedanför. Men orkar inte bry mig. Sov som skit i natt, men inte så konsitgt! Idag blir det en ny dag, med nya möjligheter och krafter. Ska bara ta det lugnt idag, det är ju trots allt söndag och känns som en perfekt dag bara för att vara med sig själv. Jag som egentligen skulle gymmat och solat idag, men det får bli en annan dag. Man får inte deppa ner sig helt, visst. Man måste ställa sig upp på benen ändå, och det är vad jag ska göra. Men på ett bra sätt.. :(





Gråten i halsen bland andra, men nu är jag ensam.

Försöker vara stark, försöker bita ihop. Att behöva sätta på falska leendet och bita sig i läppen, för tårar inte ska falla är inte lätt att palla.

Jag är stark det vet jag. Men det här är så jobbigt. Jag kan inte tänka på något annat, jag vill bara gråta. Men jag biter ihop när folk ser på. Tillsammans med min FAMILJ, det är då jag kan släppa av. Då mina känslor får flöda, men det är skönt. Min familj är bäst..... Jag kommer klara det här, med eller utan dig vid min sida. För att jag älskar dig. Det går inte att släppa, det går inte att sluta tänka på. Du är där var jag än går. Spelar ingen roll om jag skrattar högt för du finns i mina tankar nu, imorn, föralltid. Du har givit mig så mycket, utan dig, så skulle jag inte suttit här idag. Det går inte att förstå, men läget är som det är nu, och det är skit. Men med min familj kring mig så kommer jag inte ge upp hoppet, inte sluta tänka. För Gud är med dig, Gud är med mig. Jag litar på Gud, och vi får se var det leder. Det kommer alltid leda till det bästa tillslut. Vad det är, ja det vet ingen än. Och nu svamlar och babblar jag bara. Men jag skiter i. Du är grym, jag älskar dig. Du är min bästavän, och världens bästa farmor.


Bilden från i julas när jag hade bakat.... :(

Standard

 


Ut i det kalla vädret.

Drar ut och möter upp Angeliqué. Behöver lite stöd i denna situation tror jag. Mår inte så jätte bra. Men pratade ändå med farmor nyss så, kanske kändes lite bättre.. Vet inte :( :( åh.

Bild från sommaren på oss två.

Finaste jackan.


I wish nothing but the best for you

Försöker vara stark.


DM-GULD & Stadslagsträning.

Sitter och äter frukost. Har varit keff uppdatering, jag vet. Har haft mycket för mig. I torsdags hade jag DM final. Vi vann den med 4-0, Huddinge IK bäst i stan, igen! ;) sedan hade jag "vanlig skola" igår hahahaha! Skön skola dvs. Sen igår så hade jag stadslagstränibg, en jävligt sen träning på en fredag. Inte ok! Joo det var kuuul faktiskt, får se hur det går. Hoppas på det bästa.

Sedan till natten. Fick ett tråkigt besked, så hade jätte svårt att sova i natt, och det är inget jag vill säga här! Går det längre så kanske, men just nu bara snurrar tankarna :( :( !! Ledsen nog för att inte skriva mer.. Hoppas ni mår bra i alla fall!

image description

image description

 


Lunch

Mina snygga vänner!

image description
image description

 


Sjukling i skolan. (Vildmark ögon)

Titta vilket jävla väder! Solen skiner, alla är glada, alla ler. Inget kan bli bättre! ;) hahahaha. Har kommit på en sak, jag har vildmarksögonfärg. Cool jag är, nu ska jag dra och skryta


image description
image description
Kolla bara, det är vår förfan! :D


Drar ut på en joggingtur!


Fitttåg :)


Igen :)


Sitting in the sofa

Men tjenare :D har varit en kass uppdatering, I know. Men vem bryr sig om 100 år!! Har ju praktik nu, men har inte pallat leta någon, ganska dåligt av mig men det gör inget för min del. Kanske letar efter någon praktik till nästa vecka eller så, men det är så jäkla skönt att inte ha något alls att plugga, känner mig FRIIIIII! Så börjar 11 varje dag och slutar typ när jag vill.... Nästan, så det kanske blir en fika senare och så. Dock ska jag rasa i vikt snart så det får inte bli för mycket! Hahahaha tjockiis :( nu ska vi gå och käka så SEE YOU.




Just sayin

Gjorde ett collage av mina profilbilder typ hahaha.

HAR EN STOOOOOOOR ÅSIKT!
Folk kanske säger att jag inte ser ut att vara född 1994! SÄG DET ERA FUCKING NOLLOR!!!!! MEDAN JAG ÄR 17 BAST OCH SER UT SOM 15 STÅR JAG FÖR DE, FÖR ATT SOM DU, SE UT SOM 24 NÄR DU ÄR 17, ELLER SE UT SOM 19 NÄR DU ÄR 15 ÄR INTE VÄRT DE NÅNSTANS. NÄR JAG ÄR 40 KOMMER JAG FORTFARANDE SE UT SOM 25-30 ERA JÄVLAR HÅLL KÄFTEN!! JAG ÄR BÄST!
HAR EN STOOOOOOOR ÅSIKT! 

Pratade med mina föräldrar och så sa jag "Jag kommer aldrig i hela mitt liv att se ut som 18 år när jag fyller det" Och det är faktiskt sant. 

MEDAN JAG ÄR 17 BAST OCH SER UT SOM 15 STÅR JAG FÖR DE, FÖR ATT SOM DU, SE UT SOM 24 NÄR DU ÄR 17, ELLER SE UT SOM 19 NÄR DU ÄR 15 ÄR INTE VÄRT DE NÅNSTANS. NÄR JAG ÄR 40 KOMMER JAG FORTFARANDE SE UT SOM 25-30 ERA JÄVLAR HÅLL KÄFTEN!! (Nej, håll inte käften! Säg att jag ser ut som 14 :D jag blir bara glad av att höra det!)

Det är så sant så sant så sant. Det är bara att klaga! Du kommer inte se yngre ut för det din fula gris. Okej, det här riktas verkligen inte till någon speciell bara för att jag säger "du" Men tänk er för innan ni öppnar eran käft, för hur du kommer se ut i framtiden är bara att vänta och se. Jag är glad att jag har mina gener som jag har. Och om ni är som jag?! Ja var GLADA över det. Se det som en komplemang om någon säger att du ser 2 år yngre ut än vad du egentligen är. Det är DU som kommer tjäna på det, så fuck off ni som ser äldre och TROR att ni ser bättre ut utan smink och grejjer. Pass!

Taggad på livet. Dans & Gym!

Sho bre. Fryser fan ihjäl, ändå sitter jag här med tjockaste strumporna, tofflor, mjukisbyxor och en tjocktröjja, haha patetiskt så kallt det är. Idag hade jag match, vill inte prata om den.

Men sedan är jag grymt taggad på livet just nu!! Känner mig redo för 2012 känns det som. För just nu, är jag sjuk som in i helvete och har varit det under en lång tid. Har alltså inte kunnat träna och så, det har varit jobbigt. Får abstinens vad fan ;) Men strax börjar jag ju som sagt på DANS och jag kommer dö, för dans är ju så jäkla roligt. Sedan till våren skaffar jag gymkort igen, och det kommer bli så jäkla skönt! För jag kommer ge allt, pumpa som fan. Och sedan om jag äter bättre och mer hälsosamt så kommer kanske min sjukdom också mildras lite får man hoppas. Det känns så positivt just nu i alla fall, vad fan kan gå snett? NOTHING. Så fucking lets go "living the dream!" Det kommer fan bli bra det här. Är så sjukt taggad, går inte att bli mera taggad.


Observera att det där inte är våra matchställ, vi har snyggare, det där är knas.



(Haha Storvreta 2010)


As konstig kvalité vet inte varför. Men där va lite bilder, har MASSOR men dom är på en annan hårdisk men vem fan bryr sig :)
Gammal bild inann gymmet. ♥


Gladiatorerna


Svar på kommentar 2



Glömde svara på en kommentar som jag fick tidigare. Någon undrade vad låten i min video jag gjorde till en kille förut hette. Den heter God damn you're beautiful med Chester See. Varsågod och här har du den :)


Bara å garva sönder om Musik loggan jag gjorde nyss


Linus, Linus, Linus....

God morgon! Vaknade dock inte nu, för vaknade sjukt tidigt hemma hos mig med Angeliqué. Vi drog på fest igår i Årsta, skönt och trevligt folk som var lätt att umgås med! :) Det var stört roligt MEN det ska så klart alltid finnas några horungar på plats som är där för att förstöra, så vi drog där ifrån runt halv 3, så mötte vi upp Linus stackaren som hade fått dissen av hans brud HAHAHAHHA!! (Sorry) Så han fick sovplats hos oss, men han hade dragit innan vi vaknade och tydligen hade ätit frukost med my family, haha åå Linus du är så jävla söt!! :D 

Men innan igår hade vi det jätte mysigt, vi stod för maten och efterrätten hemma, precis som vi ska göra idag. Vi drog till Centrum och handlade så fort vi vaknade för att vi är helt ensamma hos Angeliqué så det blir bara en myskväll här hemma med Gladiatorerna och middag, massa snack såklart och den skiten! :D



De ända som togs igår suddiga som fan hahaha :(


Bah så ni vet liksom


Angeliqué skriver av sig

Hej nu är vi hemma hos mig. Vi lagade jättemysig lunch här mumma :D Hade en lektion på 5 minuter idag, kanske verkade onödigt men inte för mig. Klarade provet galant plus att jag träffade min sötnos...Blev en fika och lite shopping i stan innan vi hamnade här. Visar senare!! Ikväll blir det fredagsmys hos Caroline med jättegod mat + dessert och vad mer en myskväll innerhåller. Stay turned beautys


Fredag 13:de

 

 

 

 


Laddaren flippar

Haha ärligt talat, måste ta en bättre bild på laddaren, den är helt bombad!! AHAHAHA! Ändå går det att ladda, knas verkligen.

Något ännu mer knas! Imorn har jag EN lektion, jag ska skriva ETT mattetal, gissar att det kommer gå på en halvminut. Haha aa, ska fan sova nu. Så jävla stort X till många just nu. Bara för att man själv växer upp, växer ifrån så stör sig folk på det. De är bara att fortsätta, kommer aldrig i livet ändra mig för din, eller någon annansskull! Sov gott för fan. Pass.

 


Jag har så tråkigt :)

Ska skriva någon skitsak om min film, men kommer inte på någon början så det går skitsegt. Men med en snygging i skolan så mår man bättre, tro mig ;) efter skolan drar vi bara till stan, tar en fika tror jag. Behövs snackas jävligt mycket vad jag vet. Det blir kuul!! Har skit lust att skriva men vet inte vad jag ska skriva, buhuhuuhuuhuhujujhih.


Skit knas bild

Johanna fokuserar hahaha

Skjut mig :)


1-20

Pluggat och så nu, skönt och slippa de. Shoppade efter skolan, visar sen någongång.

Nummer 1: Din facebook - profilbild med flest gillare.

Nummer 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.



Nummer 3: En viktig person i ditt liv.
Nummer 4: Du och någon av det motsatta könet.
Har ingen
Nummer 5: Dagens outfit.

(Klicka på texten).
Nummer 6: En låt som betyder mycket.
Vad är bekännelser?
Nummer 7: 8 bekännelser.
Nummer 8: En bild på en tid du saknar.
Resten kommer sen någongång.
Nummer 9: En gammal & en ny bild på dig själv.
Nummer 10: En bild från i somras.
Nummer 11: Bakgrundsbilden på mobilen.
Nummer 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Nummer 13: Några favorit citat.
Nummer 14: En bild du tycker visar kärlek.
Nummer 15: En bild som får dig att le.
Nummer 16: En bild på dig och någon vuxen.
Nummer 17: En bild på dig och någon i din familj.
Nummer 18: Din mobiltelefon.
Nummer 19: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Nummer 20: Din nuvarande profilbild på facebook.


Maxi


Höll precis på att dö..


Lektion zZzzZzZ


Och perfekt innan skolan!


Känner för att skriva.

Har så sjukt ont i magen och är fortfarande jätte sjuk. Sitter här och försöker kurera mig med en ansisktmask, hahaha lyckat! Nu till något annat, vill få ut min frustration, dags att börja.

I alla fall. Som yngre var jag inte så social, även fast jag ville det. Jag brydde mig så jäkla mycket om vad andra tyckte om mig. När det var mat i skolan i 4:an ungefär. Då kunde jag inte äta vad jag ville, eftersom alla skrek "fyfan vad äcklig maaaat", stod inte för vad jag tyckte om. Litade för mycket på dom andra, och jag ville aldrig vara utanför. Det blev jag inte heller. Fråga mig inte varför. Men jag har alltid haft mycket kompisar, mycket killkompisar. Jag har så mycket lättare för killar än för tjejjer. Ärligt talat så förstår jag mig inte på tjejer, så jävla petiga och nogranna med allt. När man är med killar så flyter det mest på, jag klickar bättre med killar när det gäller vänskap, kärlek också för den delen, aldrig testat en tjej och kommer inte göra heller. Men med tiden har jag verkligen förändras, och är så glad över det. Jag ser fortfarande folk som inte säger vad dom tycker, som inte kan säga nej, åh!! Frustation. Jag litar inte på någon, förutom min familj och mig själv. Bry er seriöst inte om dom andra, bry er om de ni tycker om för fan. Livet blir så mycket enklare då. 
Så tillbaka till de här nojiga tjejkompisarna. Jag har funderat lite, och jag har bara haft ett fåtal nära tjejvänner. Liksom vad ska man med dom till? Snacka skit eller? Åh så jävla störande med tjejer. Tror fan inte att jag är sådär störande som vissa är. För var ifrån får jag mitt snälla jag? Jag vet inte, jag går runt med onda tankar om folk varje dag, och blir galet arg om någon bara nuddar mig lite när jag står i rulltrappan. Då jävlar vill ni inte höra hur mitt huvud låter. 
Men jag har kommit fram till att jag är för snäll. Jag ger och ger och ger och ger, ger, ger och ger men får fan inget tillbaka, visst får jag de! Men inte av många. Jag är alltid intresserad av vad mina vänner (behöver fuck inte vara vänner ens) men hur dom mår, vad dom gjorde igår, vad dom ska göra ikväll och allt sånt. Förstår inte, är folk respektlösa eller något? För folk undrar aldrig hur jag mår, aldrig vad jag gjorde igår. Fan det stör mig så jävla hårt, att vara så intresserad av någons jävla liv som inte ens bryr sig om en. Va fan är de för stil? Okej ärligt talat, jag bryr mig inte ett skit om någon bryr sig om mig, förutom dom närmsta jag har. För det är upp till dom om de är intresserade eller inte. Men fuck dom som aldrig frågar en tillbaka. Helt ärligt jag fattar inte!! Blir så sjukt jävla irriterad, har fan lust att skrika ut när jag får sån damp. Men istället för att kasta skiten på "vänner" så skriver jag av mig här, and that's perfect! :D

Verkligen behövande såhär efter skolan


Sug kuk :)

Sitter och chillar i skolan. Är as hungrig, mår fett dåligt, and so ever. Vill inte ha praktik bästa vecka.. :(

The boys who








För mer.

Svensson Svensson

Johanna kom hit ett tag och gjorde mig sällskap. Nu tänker jag lägga mig i sängen och glo sönder Svensson Svensson! Har laddat ner hela skiten så hoppas jag somnar till de. Ha det bra puss. Bjuder på lite gamla bilder på mig och henne, haha.









Fixat smylies! :D

> :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D <

Det är svårt att sluta älska, det är svårt att tappa tron, det är svårt att acceptera att man älskar fel person.

Somnade vi 5 imorse, var så jävla pigg. Så god morgon! Jag som skulle vända på dygnet tänkte jag, haha hur bra gick det liksom? Så nu tänkte jag äta frukost framför Sex and the city så får vi se var dagen tar vägen. Tippar på att den kommer gå fort som fan efterom det är skola imorn. zzZzzZzzzZ


Fuck skolan :)


Tips 2

Innan jag går och sover och tar min medicin så vill jag tipsa er brudar om KILLARNAS rakgel. Så mycket bättre än vårat! Spelar nog ingen roll vilket av killarnas ni köper, så jävla stor skillnad så man inte tror att de är sant. En gång testat, & ni är fast forever. Det är underbart, testa det era fina tjejjer!

Svar på kommentar 1




Fick en fråga jag tänkte svara på lite snabbt. Det står, kan inte du berätta hela historian mellan dig och xavier, alltså hur ni lärde känna varandra, vad som hände mellan er och varför det tog slut :)

Visst kan jag göra det. Men jag kommer berätta 10% av vad som egentligen var, vill inte säga så mycket på grund av massa anledningar. Bjuder på lite bilder först.








Första bilden tillsammans.


Vi träffades i somras. Och jag hade sett honom någon gång innan, min första tanke var "vad är det där för 96:a som går runt och tror han är något, vilken pajjas" Okej, har lärt mig med tiden att fördomar bara är skit så jag är inte fördomsfull nu, men kanske var det lite då. I alla fall (måste bara titta lite fort i min dagbok, står när vi träffades där tror jag).
Jag gick en dag förbi plattan, och då såg jag honom för första gången, och kände då att jag fick någon speciell känsla.. Så tänkte på honom ganska mycket den dagen. Sedan några dagar efter om jag nu minns rätt, så var jag där igen, och det skulle vara Club Top Notch några dagar senare och han sålde biljetter. Vet inte hur det kom sig men helt plötsligt stog vi där och pratade om festen, han försökte väl sälja då tror jag och sen bytte vi nummer för att jag skulle höra av mig om jag hittade några som ville köpa. Men den kvällen så blev det inte snack om några biljetter inte, vi pratade om allt möjligt. Skulle gått på bio den kvällen tror jag det var, men det blev inte av. 
Sen gick väl tiden, och jag kände något när vi skrev och sånt, men jag var jävligt blyg och vågade inte riktigt. Men eftersom vi båda hade guldkort så träffades vi jätte mycket på Gröna Lund, men eftersom jag hängde med andra där och han med så blev det väl inte så mycket bara han och jag. Även fast det blev så på något sätt. Det kändes som att jag var hans där. Han var verkligen underbar den tiden vi var med varandra. För han verkligen tog hand om mig på ett jätte bra sätt, han kunde säga fina komplemanger och saker i verkligheten öga mot öga som gjorde hans budskap så mycket starkare och det fick mig att känna mig omtyckt. Dock var jag sämre på att visa vad jag kände för honom, ibland om han höll om mig brukade jag ta ett steg tillbaka och sånt, han tyckte jag blev osäker bland folk och frågade varför jag inte kunde pussas när det var folk som såg på och sånt. Jag hade mina anledningar men vågade väl inte säga dom då. Men vi bråkade aldrig, blev inte sura för en liten sak och sånt så det löste sig och jag skulle få chansen att bevisa hur jag kände, men tror inte att jag gjorde det till 110% någon gång. Jag kände mig lite värdelös och verkligen inte värd någon så fin som honom just då. Och om jag tänker tillbaka var han värd mer kärlek och uppskattning. Jag ångrar mig lite, visade verkligen inte hur jag kände, jag kände så mycket mer än vad jag visade :(
Vi skapade i alla fall fina minnen där, och det pirrade i min mage varje gång jag såg honom, jag kände mig lycklig och men jag tog aldrig det där sista steget.... Jag var rädd att förlora andra om jag skulle ta det valet. Idiotisk tanke egentligen. 
Men vi umgicks hit och dit, och det var underbart. Men en dag, i Augisti, 11 Augusti. Då jag bara var hemma, klockan var väl typ 23, och det var sommarlov. Då fick jag ett sms där det stod, vilken tur att det inte blev något mellan oss ändå. Och liksom den här instingten jag fick då om att det verkligen var något pågång, känner jag inte ofta. Men det var något.. Jag ringde DIREKT. Så fort han sa "Jag ska flytta" då kunde jag inte hålla tillbaka. Jag blev både arg, och ledsen. Jag la på och gick in till mamma och bara grät och grät, och grät, grät, grät och grät. Jag slog typ saker och jävligt hårt, så ledsen var jag. Mamma förstod direkt, eftersom hon är världens bästa mamma, och jag ringde Angeliqué för jag kände att jag behövde tröst. Så mamma skjutsade mig dit vid 01 ungefär, och vi var vakna hela natten. Jag bara grät och grät, jag grät som fan helt jävla sjukt. Aldrig gråtit så mycket. Känslorna växte väl fram då? Tyvärr. Vi pratade i telefon hur länge som helst, och sedan så träffades vi dagen efter. Pappa körde mig dit till honom så vi kunde säga ett sista hej då osv. Det var jobbigt. Men på morgonen när han skulle åka iväg så pratade vi i telefon konstant, visst var det skönt, men obeskrivligt jobbigt.

Jag fick se alla mina drömmar spricka, allt krossades, mitt framför mitt fucking face. Jag skulle aldrig mer få se killen, killen jag hade min stora kärlek för. Som jag verkligen älskade. Jag hade tänkt sova hos honom hela Ung veckan, och sedan bygga något efter det. Jag såg mig själv hemma hos honom efter skolan, en vanlig vardag bara, jag såg oss gå på fester, äta middag, och allt möjligt, jag såg mig och honom i framtiden. Men bara slocknade allt. Och Ung veckan blev skit, jag mådde as dåligt. Jag grät och grät. Folk frågade vad som hänt, men så fort då började jag gråta. Och jag slutade bry mig ett tag? Jag gick utan mascara till stan och allt, men jag hade mina nära som fanns där, och det var det viktigaste. Det var dom som gjorde mig stark och utan dom skulle jag inte kommit långt.

Efter ett tag så började vi prata på facebook väldigt mycket, och på skype som fan. Och det gjorde mig gladare och positivare, jag började tro och började hoppas, så jag levde mycket på hoppet då. Även fast det gjorde ont i hjärtat och så, så försökte jag så gott jag kunde. Det funkade till viss del. Fick ibland spontana sms och samtal och då var min dag räddad. Det var jätte tungt fortarande, men vi skapade löften. Och inte vilka löften som helst, kommer inte säga dom här. För det är våran grejj och stannar så.
Ja, jag trodde det var min kärlek, trodde aldrig jag kunde släppa detta. Men med tiden så svalnade känslorna, jag blev starkare och grävde inte längre ner mig. Jag blickar tillbaka och frågar mig själv, varför öppnade jag inte ögonen? Varför stängde jag in mig i en jävla bubbla? Visst jag kände kärlek. Men allt blev lättare och lättare, och idag känner jag inget. Eller inget som jag vill berätta här i alla fall. Tiden går ju för fan, och det finns alltid något positivt. Jag har lärt mig så jävla mycket, jag har blivit så jävla stark av det här!! Jag kan hjälpa mina nära och kära så mycket mer nu när jag har lärt mig mycket, och det gör mig lycklig. Sedan ser jag kärleken på ett annat sätt nu, det är bra. Men tiden var som sagt underbar, och jag tackar verkligen dig, Xavier. Skulle du vara här nu så skulle jag självklart ha sagt andra saker, men nu är inte läget så. Och det får man acceptera. Kanske så träffas vi i framtiden? Men då är det då, det är inte nu.
Sista bilden tillsammans.




Avslutar med en video jag gjorde när han hade åkt precis. Och sista ord, skrev inte upp några minnen eller stunder vi var med varandra, vi träffades typ hela sommarlovet osv så inget jag skriver direkt och vet inte hur jag låter i texten eller så, men jag har gått vidare men som sagt skulle han vara här skulle de vara annorlunda. (Dock förstår jag inte hur jag kunde känna som jag gjorde, skrattar typ när jag tänker tillbaka, hahaha!!)

Random biler från igår.




Tycker ni benet ser smalt ut? De tycker jag och sådär ser jag inte ut i verkligheten. (Tyvärr)

Hjälp mig?

Medan vi ser klart filmen kan någon hjälpa mig!!? Hur får man in en bild i rutan som är grå? Tacksam för svar. För det ser åt helvete ut!!


Mean Girls

Vaknade för ungefär 2 timmar sen, vilken skönhetssömn! Så började vi dagen med att måla lite lister i mitt rum, så de håller på att torka just nu så nu blir det film med A i väntan på att det ska torka (så vi kan möblera om i rummet). Ska se på älskade Lindsay Lohan <3 höhö. Och så gjode Victor en chai åt oss båda det tycker jag var snällt, så de är våran frukost och sen tabletter på det :(


Brädorna innan, sen ikväll kommer efterbild :D


Nu:



Älskade pulverjävel <3


Nu blir de jacuzzi hos T.


Nu blir de middag!

Imorse så drog vi iväg till Heron City med "gänget" och blev bjudna på bio. Vi såg Stig Helmer Story. "Gänget" skrev jag bara för att det var min familj, Angeliqué och några familjevänner. 2 familjer till. Vi visste redan innan att barnen skulle somna på bion men vi gjorde det mest för skojjsskull. Jag var så trött och orkade inte hänga med i filmen, eftersom det är rätt så old-humor i den så var det mer anpassat för dom äldre. Men det tycker jag är bra haha, för då får de äldre ta del av det som vi unga tycker är så kul och som de klagar över. (Pratar inte om mina förädrar, utan mer kanske 60+are)

Efter bion så drog vi med oss thaimat, så pass på. (Varning för udda och vidriga bilder)




Ett akvarium inne på thaien haha random som fan
Och nu.


Sverige vilken skottstatistik..

Jävlar vad Sverige är på topp? Men spelar ingen roll hur mycket dom skjuter om det ändå inte blir mål:(

Paus nu. Så jag och Angelique pratar om jätte intressanta grejjer.. Tragiska greker. Innan matchen bakade vi pepparkakor höhö. Pussar, deckar ju fan snart


Min profilbild på facebook


Tips 1

Tips till er alla där ute, en jätte bra app med bara goda recept. Så värt det. Gjorde 3 rätters i förrigår till Angeliques mamma, jätte gott och mysigt.


Skit töntigt gjort men vad fan as kul hahaaha


Zlatan ♥

Vem har inte köpt den här boken? Min nya drog, mamma kom hem med den idag :D överlycklig tjej hej

Länkbyte 1

För att titta in på denna snyggingens blogg så klicka bara på bilden! Och för hennes facebook klicka här.

LÄS LÄS LÄS LÄS.


Mitt första inlägg

Äntligen har jag skaffat mig en blogg. Har haft tusentals men inte gått så bra för jag har haft så jävla fula designer. Men den här bloggen tror jag på.. hahaha! Tänkte berätta om gårdagen och sen göra någon lista så jag kommer igång, hej så länge :)

Igår så träffade jag mina favoriter. Jag har sovit hos Angeliqué i 3 dagar i rad så vaknade upp hos henne, sen så började vi dagen med att göra kladdkaka som var till Chrille. Så vi tog bussen upp runt 4 och bjöd honom på frukost haha, standard. Ludde kom lite senare och vi bara chillade, skrapade lite minnen och sånt, man behöver inte göra något speciellt med dom älskade killarna för vad man än gör så är det kul! :) Efter ett tag kom Johan då gick vi ner till centrum, sen så hela kvällen chillade jag bara. Idag har jag övningskört och tagit ett långbad. Riktigt jävla skönt. Mår fortfarande skit dåligt men man ska inte klaga för mycket, ikväll är det ju Sverige match. Eller vadå ikväll? i natt menade jag, ska nog titta på den och stötta laget haha, nu blir det middag.





Sen bilden från Chrilles instagram liten darre

Välkommen till min nya blogg!