Gosig promenad i solen!

Inget jobb för mig idag inte! Tråkigt :( får gå en promenad i solen istället med Lemmy, åh så mysigt! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska äta frukost när jag kommer hem och sedan satsa på en riktig mumsig lunch! 

Man känner i luften att det är kallare men det är mysigt för det känns som man är på fjället och ska åka skidor! 😍




Lycka.

Ska sova! Känner mig lycklig på grund av lite snack med mamma, underbart <3


Fyfan vad gos!

Nu blir det sängen, popcorn, choklad & Idol! Precis vad jag känner att jag behöver. Är helt slut i kroppen och i huvudet. Åå vad jag njuter just nu. Och chokladen var god så in i helsike!!



Cykla



På väg hem från mitt underbara jobb! :)

Rehab..




Seriepremiär!

Sitter i bussen och är strax framme i Västerås. TV4 Sport 16.00!


Ute på morgonprom!

Laddar upp inför kvällens match med en morgonpromenad med Lemmy! Trevligt värre. Nu är det dags stg bara slappna av, ta det lugnt, lyssna på bra musik och sedan 1 timme innan matchen kan man börja tagga till :)


Sovdags

Ja, nu är det sovdags typ! Har seriepremier imorgon så behöver ladda batterierna. Idag har jag bara tagit det lugnt. Har städat, fixat mig ;) tagit promenad & varit på cafe nere vid sjön. Massa trevliga saker. Sen så grillade vi också, mums! Och hjälp vad musik kan göra en på humör! Iallafall på kvällen tittade jag körslaget, tog en dusch & nu ligger jag här i min säng i mörkret och underhåller mig med Ask.fm :)

Igår förresten så firade vi morfar! Åå vad det var mysigt och trevligt. Kärlek kärlek!! Såg Zlatan också! Åå!











Ska ha!

 

På väg till träning!

Jobbade idag från halv 8 till halv 5! 9 timmar.... Fan vad kul det var!! :D nu ska jag träna så vi hörs sen!


Fuck it.

Jag hatar den här fucking skiten. Och jag hatar också att ingen fucking bryr sig. Fucking fuck.

The real housewifes of Beverly Hills

Har blivit som en liten vana att slå på detta program. Jag gillar det och har fastnat lite för det! Kul :) äter frukost nu & det var världens mysigaste morgonpromenad vi tog nyss.


Perfekt morgon!

Ledig idag :( men man får försöka göra det till det bra ändå! Vaknade vid halv 11 så tvättade jag ansiktet och smörjde in mig, fräscht & skönt som bara den. just nu är jag ute och traskar med sötaste Lemmy! Så sjukt mysigt. När jag kommer in blir det frukost =)


Svenska hollywood fruar

Hemkommen såg jag idol, så sjukt kul att höra folk sjunga, finns så sjukt duktiga där ute! Önskar att jag k

unde sjunga..... Sitter & ser på tv nu & ska måla naglarna. Kanske ska jag äta frukt sen, mumma! 

Påväg till möte

Åt nyss middag, stuvade med köttbullar! Mums :) dock känns det konstigt i magen...... Måste vara 

antibiotikan. Eller så börjar jag bli sjuk, har bara slappat hela dagen men ändå är jag trött som satan i gatan och helt luddig i huvudet! :( aj ska iväg på möte nu med innebandyn & efter det bara slappa eller nått.... 

Sammanfattar!

Ska fan skärpa mig med bloggningen nu! Så säger jag alltid men tycker det är så jävla kul att blogga så ;) det jobba blir bara dom lägena som jag hamnar i just nu, att man behöver sammanfatta hela sin jävla helg. Då blir inläggen inget bra. Men ska i alla fall göra det nu och man kan hoppas att det blir sista gången..... 

Har en skön energi idag som jag verkligen ska ta vara på!  Är ledig idag, igår jobbade jag =) kul som satan! Önskar jag fick jobba idag med men det blir kanske någon gång i veckan istället! 

I fredags så var jag, Victor och mamma i Sickla och kollade runt lite. Fick med mig en tröja hem och ett par lösögonfransar! Sedan åt vi sushi, åååå mums vad gott!! Älskar verkligen det! Sen så var vi väl hemma runt 20, 20.30 och hämtade upp agge, så fixade vi oss när vi kom hem & drack :) sen tog vi tåget in mot stan, träffade Herman på tåget lol. Sen så gick vi till Sommar och var där resten av kvällen. Dansade och träffade kompisar! Haha vad som hände där, stannar där ;) som vanligt på fyllan. Agge jobbade dagen efter så jag sov hemma och gick upp runt 2 helt död, sen så gjorde jag världens smarrigaste räksallad till mig och mamma som vi mumsade på (perfekt en bakis dag) actually. och sen så var vi ute på prom med Lemmy och bara hade det trevligt. På söndagen så plockade vi plommon (mums) var iväg på en shoppingrunda, IKEA bland annat. Köpte lite saker till rummet, ljus, kuddar och en lampa. Världens finaste lampa! Och senare kom vi hem och åt en mysig middag med Victor och Julia, fan vad gott det var! Så somnade jag typ rätt sent och sen var det jobb dagen efter för mig. Wihuuu!

Nu sitter jag i alla fall och kollar på väskor, ska väl kolla på lite kläder sen också. Men kul det! Har städat rummet, ska städa lite till och sen tänkte jag gå ut med Lemmy i skogen för att rensa huvudet på lite tankar! :) 







Påväg till skolan (skulle lagts upp kl 09)

Nu är jag på tåget, på väg till Universitetet, min första föreläsning! Jiippie! Haha..... Är alltid ute i god tid nu för tiden, kommer vara där 30 minuter innan och nu vet jag exakt vart jag ska också. Det känns amazing haha =)

Igår var det träning och det gick väldigt bra, det var kul! Men jag var så jävla trött.. Helt sjukt. Såg typ svart :( men dagen innan var det inte vilken dag som helst, utan det var Angelicas födelsedag :D så jag gick upp först och jobbade till 12! så jag var jag i skolan på en inteoduktion, sedan möttes vi upp runt 5 i stan& kollade runt och fixade oss hehe! Sen drog vi till Fridays och käkade! Förrätt, varmrätt och efterrätt. Jätte gott & mysigt! Hela Fridays personalen kom och sjöng för mitt lilla hjärta!! Efter det drog vi till Åhléns! Sen mötte vi upp Jeppe & dt på ety café :) sen stängde dom så vi drog vidare till Vapiano och tog lite och dricka. Tog en Eldflower mojito! Så jävla god :D sen drog vi hem, Pontus drog hem till sig men vi tog tåget till Tullinge! Wihu!