Hem en sväng och sedan iväg igen

Som vanligt! Haha :D

Har fått i mig lite käk nu (köttbullar) vafan ska sluta äta det asså, börjar bli lite tjatigt och sådär.. Haha! Men jag jobbade lite idag på Heron i alla fall och det gick bra, som vanligt hehe :) så strax har jag träning. Väntar bara på johanna ska bli klar och smsa att hon åker, för övrigt var det en jävla härlig dag, inklusive vädret liksom. Vår känslor! Bjuder på lite bilder så hörs vi kram


Pics


Hej polare!

Sitter i soffan och tänkte gå & ta min bifido i smaken mango och vad det nu var..? Passionfrukt kanske det var? Haha jag minns inte :) ska bli gott förhoppningsvis i alla fall. Myser med Lemmy gör jag också hehe.

Bilder från idag:


Glömde visa min nya BH & trosor

Var nu runt ute med bror & åkte lite överallt, det var jätte härligt och trevligt :) så fick med mig dessa hem, lovely!


Soooolen skiiiiner!

Solen är uppe på topp vilket gör en taggad och glad! :) vaknade vid 10 redan och gick upp halv 12 ca haha! Har hunnit smälla i mig en frukost och nu ska jag städa upp lite i rummet, sedan blir det ut för en "pw" med johanna & sen till solariumet! Härlig start på denna dag i mina ögon!


En underbar kväll med El Classico


Byter om!

Tjena mittbena. Från och med nu ändrar jag denhär bloggen en aning! :) kommer bli mer som min träningsblogg där jag skriver om min träning och så, ska skaffa en instagram också som kommer göra mig sjukt taggad att uppnå dom mål jag har! funderar på att skaffa mig en kategori på denhär bloggen som skulle vara som "träning" typ eller om jag skaffar mig en helt ny som bara innehåller träning! Jag ska fundera på det lite men det blir nog bra vilket som. Just nu sitter jag hemma och är jätte trött i alla fall.. Lite konstigt att jag är det sådär random men ja.. Ska gå och göra lunch nu så hörs vi!

Bjuder på lite härliga bilder! :)
 

Pics


Sover hos Angelica!

Ikväll sover jag hos Agge, myspys:) uppdaterar imorgon! Puss


Hemma från Umä!

Hade det grymt bra i Umeå trots en torsk, men berättar mer sen. ska iväg och se psg och lite sånt smått, puss

Tåget jao

Är på väg till tåget nu. Går ute och lyssnar på lil wayne 👌 går i snigelfart haha har så sjukt mycket tid på mig! :) skönt men ändå lite lame asså haha lol.. Går till och med en väg jag inte ens brukar gå, say whut!!

Igår va det träning iaf & sluta skolan vid fem så ja var bara att komma hem och byta om, men jag älskar att träna så det var awesome! :)


Lunch!


Åker till skolan nu:)

Hejsan sitter och lyssnar på Purple swag, yeah swag yeeaaaaa!
Igår såg jag CL och myste galet, yeah pretty bitch


Sängen kallar!

Måndagen avklarad! Känns som en sjukt lång dag, vilket inte är så konstigt! Gick upp vid 07 ungefär och tog prover =( men det gick bra!! Sen fick jag skjuts ända till skolan *lyx* och hade engelska.. Gick bra hehe:) skönt! Sen var dagen lite flum. Läraren slutar så det är lite sorgligt.. Men ah.. Kom hem och hade jätte ont i huvudet så jag sov i 10 minuter.. Kändes som en oändlighet.. Sjukt! :)

Sen så hade jag träning, dubbelpass och tränade när jag kom hem också, så skönt!! :) ska försöka ut och pw eller springa imorgon då jag inte har träning men får se! Kanske bra med vila? Liksom..

Vi spela udda målet mot iksu iaf.. Fuck!!:( men laget gjorde en bra insats! sen efter det så drog jag & johanna till Tyresö och såg på match. Träffade lite boys & sådär! Mys.. Sen åkte vi ända till Arlanda och hämta hennes mamma och sen hem. Somnade sent.. Imorgon börjar jag 12.45


Lyckad kväll!

Ligger i sängen och laddar inför morgondagens match! Haha, vi möter IKSU på hemmaplan. Ska bli kul! Kul och spännande att få möta sin idol liksom.. (Emelie wibron) men i alla fall. Kvällen var lyckad! Dagen också för den delen. Vaknade runt 11 hur pigg som helst så jag drog ut och sprang en runda, ca 40 minuter! :) utan att stanna, tummen upp.. Sen kom jag hem och duscha, fixa mig och johanna hämtade mig så drog vi till storängshallen och såg vårat lag. Sen hem till mig och sen till thaien för lite mat! Sedan åkte vi till tullingehallen och kollade på tullinge-salem. Satt och hängde lite med David & Bianca kom hon med, kul kul :) fic sen skjuts därifrån till gärdet där vi bowlade familjen och Julia! As kul! Hihi! Efter de drog vi och åt i stan på ett asballt ställe! :) åh så mysigt..

Igår jobbade jag till klockan 6 däremot och sedan så hade vi as kul haha jag och en kille där! Woooops, kolla på spåret och gladiatorerna sen somna jag till sex and the city! Puss :)

https://cdn1.cdnme.se/3218167/7-3/pic_51200fccddf2b35f7ae3ed7d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3218167/7-3/pic_51200fccddf2b35f1b3ec4f7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3218167/7-3/pic_51200fcde087c33ab7c2f43d.jpg" class="image">


Snygg


Dålig på att blogga? ganska..

Haha första gången jag sitter vid en dator på typ.. 3 veckor? haha inte riktigt men nästan! Känslan känns så iallafall. Men men.. man har ju allt i luren nu för tiden så det är väl därför. Just nu är jag bara hemma, är ledig på fredagar men skulle jobba idag men vet inte hur det blir med det riktigt än. Det får vi la se! :)

Jag har hela veckan tränat bandy ungefär som vanligt. Bara det att i tisdags så var jag och agge hemma hos min mormor och morfar för dom är utomlands så vi va ensamma där och käka och kolla CL och hade det SKIT MYSGIT! Sov där också och dagen efter var underbar. Hihi åh så mysigt vi hade det :) hade träning på kvällen sen och igår också. Igår köpte jag en ny klubba! Zone Air och ett Force blad till det. Får se hur det funkar men om man går in och tror på det så ska det nog gå an, hehe! har kommit på att jag vill bli bättre på att blogga så ska ta tag i det nu......

Var i vårdcentralen idag lite sådär ovärt när jag inte fick ta proverna eftersom man va tvungen att inte ta min medicin innan haha löjligt ju.. så har gått upp helt i onödan denhär dagen men men. Har hunnit städa mitt rum och min hylla i badrummet iallafall ska bara damsuga sen är allt klart. Så det känns rätt okej ändå..


 
 

Vidare från regionsslutspelet!

Som rubriken lyder! Vi vann matchen igår mot FC! Helvete vad bra!! Efter att ha varit i Sala fram och tillbaka och tagit med oss tre poäng körde vi en final som resulterade 3-1! Yesyesyesyesyes! :D det firade vi idag på Olerys med laget. Samtidigt som vi såg på Mora-IKSU! Kul match det där :) sen så drog v och handla i stuvsta det sista och jag kom hem och myste med Lemmy, tidigare var vi på assist också, köpte en klubba visar imorgon, och träffa Marcus kuuulkul!😘

Idag gick jag förresten upp förstår inte hur jag kunde.. Men gjorde det och tog mig till skolan alldeles själv men fick skjuts till gullmars som tog typ 1 timme.. Shiet.. Sen så stängde jag omvärlden med ett par lurar och hög musik!

Så skönt att ha Dig, I love you!


Tuben


Vidare i regionsslutspel!

Dagen idag gick bara bra! Vi vann sista matchen med 3-2 mot Älvsjö där matchen var jämn! Vi kunde betydligt mer men men, matchen gällde första platsen i gruppen och den tog vi.

Efter matchen drog jag hem och myste med familjen, inc J & L eller behöver jag ens säga det? Dom är ju familjen nu! Hihihi! Mysigt och gott hit och dit och nu håller jag på med ett sms.. Störande as hell -.- samtidigt som ett annat är tummen upp. Knas. Match imorgon 10.15, godnatt!


Borås!

Jag och johanna bestämde ju oss för att dra iväg på finnkamperna! Vi är så sjukt intresserade av både innebandy & killar så varför inte?! ;) vi drog runt 5 på morgonen & hade det sjukt kul. Både dit & hem! Johanna körde och ja.. Så grymt jävla kul som vi hade är svårt att förklara. Vi var där hela dagen och vi kom hem runt 4 på morgonen på söndagen. Så sjukt jävla fucking värt! En av dom bästa sakerna jag gjort.


Kände för en uppdate...

Ligger i sängen just nu och bara slöar! Se spelat en match ute i Kallhäll redan då klockan hunnit bli halv 2. Vi hade match klockan.. ? 10.15 mot ackers och tog dom med 13-3 eller nått sånt, bra där! Ikväll har vi återigen match, det är mot Älvsjö som kommer bli en tuff men rolig match förhoppningsvis.. ;)

I veckan som varit har jag i alla fall hunnit med en 3 timmars lång engelska lektion! Som vanligt! Har haft DM-Final emot Djurgården. Som vi förlorade men vi fick ett silver i alla fall! =) sedan hade jag träning i måndags, match tisdags, tränade i onsdags samt som jag såg landskampen! Sen i torsdags hade jag också träning och igår var det match! Mot KAIS Mora, tyvärr torsk men vi gjorde en bra match. =)


Jönköping typ

Hehe stannat två gånger ;)


Nu är vi på linne

Tja boys n girls ;)

Sitter i bilen & diggar mjuzik med johanna hheehehehehhehh....... Fan vad kul! :D så vi åker 295 km till ba ;)

Jävla radiopratare jaaaaao


Imorgon blir det en annan stad wuuhu

Imorgon drar vi till Borås och ser på Finnkampen! Åker halv 6 hemifrån, untzuntz!! Och idag gick det jätte bra på demet! Det va kul så jag är glad! :):)


Härliga morgon

Skööööön start på dagen! Inget ska kunna förstöra detta =) ska iväg på praktik nu så hörs vi latero by by


Haha avgå

Snälla snälla varför?! Herregud det är så jävla töntigt när ni verkligen försöker och sen är ni fett med stolta när ni lagt upp nått som ungefär är som i texten. Omg kan ni komma ner på jorden innan ni sprängs i eran puttinuttiga lekstuge värld. Ingen bryr sig om dina bilder! Okej om det var Zlatan eller om det var någon annan med mycket pengar som showar sina grejer men helvete lek inte överklass när du har ett plagg av varje. Töntar