Sängen som vanligt

Hejsan på er :) ligger i sängen och bara gardet galet lugnt efter ett bad, två träningar och ett grymt eget styrkepass! Väldigt nöjd faktiskt :)

Idag demade jag i Länna! Kul det :) men det var bara till klockan 5 då jag stack och åt donken och sedan rullade in på träning.. Haft ont i magen till och från.. Hur piss som helst men vad kan man göra? :( saker och ting går väl fram oc tbk om man säger så, men orkar inte lägga energi på det. Idag va det kul när | skrev om en lite random sak.. Jaja!
Puss


På väg hem från praktiken!

Morsning :) sitter & lyssnar på VSVP love <3 och väntar på pappa. Praktiken gick bra idag. Demade i vagnhärad. Så ska hem och äta nu och sen ska jag till tullingehallen. Puss ;)


Ledig idag igen!

Är ledig idag igen.. gör ju ingenting nu för tiden haha! Träning och är ledig, thats life! ;) håller på att uppdatera min telefon till IOS 6 eller vad det var? Minns inte! :) men det blir säkert bra. Ska ta och radera alla mina kontakter om jag hittar någon knapp för det, för har fått in as onödiga telefonnummer. Så vill bort med dom!! i alla fall så sitter jag här och har jätte ont i ryggen haha och lyssnar på Europe. Hade lust så jag bara körde på.. 
 
Ikväll är det match! så tänkte ägna dagen åt lite behövliga saker. Behöver inte säga vad. Puss puss :)
 
Tror på mig själv. Jag kommer fixa detta. Det gäller att aldrig ge upp. Att stå på egna ben! <3

Grått och trist väder..

Hej alla katter ;) sitter i min soffa och äter lite gott gott! Vanilj yoghurt med kanel och socker, hehe svin gott! Vaknade vid 10 idag av att Agge ringde, så vi pratade till halv 12 ungefär. Sen ringde jag farmor efter det, och åt samtidigt frukost =) myyyys! 💕

Igår så såg jag på PSG! Tur att dom vann tillslut, det var en ganska bra match men ändå inte.. Haha svårt att avgöra. Men kom hem runt halv 12 men somna inte förrän 1 kanske halv 2. Hade en match mot bele på morgonen som slutade 11-0 haha skit tråkigt att det ska bli sånt resultat.. Menmen! Kul att vinna återigen ;) efter det åkte vi (jag och johanna) till huddinge hallen och såg på vårt lag som mötte Tureberg. När jag kom hem tog jag ett bad & myste med Lemmy haha. Så i lördags va vi och såg EGO. Den var bra, framförallt för det var en så snygg skådis med. Martin 😍 haha i alla fall vi hade det jätte kul! Så åkte vi hem till johanna efter det och softa i hennes rum, såg gamla bilder & lite filmer.

Planerna för idag är faktiskt lite planerade :) ska plugga lite & sedan ska jag ut och springa med mamma.. Sen har jag träning på kvällen! Vafan skulle jag göra utan min älskade innebandy? Innebandy är det bästa jag vet <3


Biiiio


Puss


Helsike

Är på bussen på väg hem nu, -3 poäng. Helsike. Har kul på bussen med johanna i alla fall!! :D


Panncakes

Godmorgon guys! Steker pannkakor för fulla muggar haha! Ska ta med mig det i bussen till Västerås :) smaskens bror!
Har inte gjort mycket idag.. Typ ätit haha ;)
Igår var det träning och efter det satt vi kvar och kolla DJ. Sedan duscha jag, gjorde styrka & allt sånt och kollade på sex and the city till halv 2 nångång :)


Jag vet inte hur man gör ris?!


Seg men skön morgon!

Vaknade vid 9, tänkte att jag går upp då men riktigt så blev det inte! Jag gick upp vid 11 istället och kände för att softa. Så jag ringde ett samtal & sedan åt jag frulle! Har precis bäddat sängen och tvättat rent ansiktet så ska fixa mig lite nu och sedan ska jag ta en promenad i det härliga vädret. Eller vad säger ni? Visst är vädret härligt! Äkta skidväder! :D


Mys time

Fan matchen gick inge vidare. Ska titta på film nu& mysa puss


Tagga maaaaaaaaatch


Kollar lit innebandy!


Sitter i bilen med johanna!

På väg..... Vart? ;)


Film bitches!

Kom hem för ett tag sedan. Har haft det jätte mysigt tsm med pappa idag! :) praktik osv! Nu sitter jag och ska se på serie puss


Even the best fall down sometimes

Dagen har varit väldigt bra! =) umgåtts med min sötnos älskade Lemmy. Varit på promenad och också sett på Justin Bibers film! Den var sjukt bra, ser verkligen upp till Justin! Sen har jag bara tagit det lugnt och tränat innebandy & lite sånt kul. Imorgon ska jag prakka och så, börjar väl halv 11 eller något. Sedan har jag lite planer för eftermiddagen, men det får ni ta och se vad det är imorgon. Puss puss


Dags för en promenad!


Mysig morgon

Godmorgon! Myser med min fina just nu. Har fått god nattsömn så jag är nöjd! Ska ut på promenad med Lemmy snart och sedan ska jag gå på PW! Har ju inte rört på mig på hela helgen.. Fyy attan..


God kväll!

Hejsan. Ligger i sängen just nu med huvudverk. Hade det när jag vaknade med! Inte så jätte kul! Var säkert för jag somnade runt halv 4 imorse och gick upp 11.... Skulle åkt skidor men blev inte så utan jag och johanna rensade hela min garderob så jag ska ge bort massa saker och johanna tog med sig saker hem också! Skönt att ha det borta!

Så runt halv 7 drog vi till centrum och solade & åt hihi. Så tog jag ett bad när jag kom hem. Imorgon är jag ledig, tumme upp på det!


Biiiiiiiio bitches


Biotime!


Jäklar!


Ute på äventyr!

Gick upp 12 imorse och åkte och kollade på Bianca som hade match! Hihi så gullig! Sen åkte jag vidare till tullingehallen och såg på dom. Så nu är jag påväg till tomtberga och ska kolla på ett sm kval! Puss


You make me smile!

Johanna kom förbi en stund! En kortis men det var det värt, haha pussen i slutet ;) bästa! I alla fall så tänkte jag ta ett bad nu för jag är så rastlös. Men men ska tänka lite på livet och sisådär, låter ju hur bra som helst. Men innan, en liten this or that.

Plattat/Oplattat
Varm oboy/Kall oboy
H&M/Lindex
Fatpipe/Salming
Brunetter/Blondiner
Jag/Du
Chips/Popcorn


Så uttråkad!

Vaknade upp imorse med världens magverk. Så kunde inte praktisera idag.. :/ men när jag vaknade gick jag ut ett tag med Lemmy i alla fall och Agge kom på en lunch. Sedan har jag inte gjort någonting efter det. Förutom att städat mitt rum och lite sånt skit. är typ trött och väldigt uttråkad.. ville åka skidor idag men det blev inte av tyvärr! Kanske blir på söndag istället! I alla fall..

Igår var det DM final. Vi fick silver. Inte likt oss för fem öre, vet inte hur vi lyckades riktigt. Men ja.. så blev det! orkar inte prata om den matchen =) men kollade matchen efteråt och var med mitt hjärta Bianca! Var så himla kul att se henne igen, blir så himla glad! <3 
Jag och min älskling i onsdags.

Bekännelser

Ska sova ett tag nu! Till kvart i. Men först ska jag bekänna några saker :)

- jag hatar trasor, vidrigaste som finns.
- jag har så jävla svårt att komma upp på morgonen, hittar alltid bortförklaringar men när jag väl är uppe är som piggast!
- äter inte leverpastej, korv, skinka osv även fast jag tycker att det är väldigt gott
- jag har koncentrationssvårigheter
- älskar att ha plattat hår
- jag älskar mig själv
- lättare för att umgås med yngre samt killar
- är fett kräsen när det gäller mat
- kan inte sova om det inte är bäcksvart
- jag kan säga exakt allt till min mamma, hon vet mest om mig!
- har lätt för att börja gilla killar.. Sen 2 veckor senare avskyr jag dom, lol.


Im home!!

Är hemma nu med älskling i knät! Slutade ett idag med, så jäääävla värt och skönt! Så ska göra lunch nu och sedan kanske sova lite, har DM final ikväll så måste tagga till regält hihi. Vi hörs mina vänner!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50f7f1579606ee55910f54b5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50f7f192e087c359fbd1aca1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50f7f192e087c359ef623c14.jpg" class="image">


Dags för work..


Effektiv dag hihi

Ligger i sägen och ska sooooova! Helvete vad skönt det ska bli. Jag som har längtat så tusan mycket!! Dock blir det inte så länge i sägen.. Men någonting iallafall.. :(

Jag kom hel och bara slappade galet, fan vad skönt det var! Sen så tog jag en dusch, Johanna kom och vi åkte till ett möte i huddingehallen, bra grejer! Sen fick vi skjuts till huddinge station och gick till centrum och solade en 20 minuter. Efter det drog vi in på piazzan och käkade middag.. Pizzzaaaa ups(?!) haha jaja. Längtar till dagen imorgon då det är DM FINAL!! Taggasaaaaaaa


Hehe onyttiga jag?

Jag har ju nyårslöfte! Kan ni gissa vad? Ja säkert. Men det har nästan blivit så att det jag byter ut, godis etc. Har jag börjat ersätta med annat skit?! Som mat och skräpmat.. Äter hela tiden.. Sjukt! Men tror det kan vara en vana sådär i början att man söker socker från olika vägar, eller? Det kommer trappas ner senare =) haha hoppas jag ;)

I alla fall på praktiken får vi ta vad vi vill och när vi vill. Men tar inget gottigott förutom olika latte & varmchoklad.. Iaf se så jävla sugen på våfflor så gjorde nyss. Inte likt mig! Fan händz?


På väg hem!


Fan vad duktig jag är på att blogga!

Uppdaterar ju fan i princip hela tiden! Fan vad tung jag är :D har i alla fall lunch nu och äter en Wrap med guakamoule haha stavning? Och en varm choklad som jag gjorde. Smakar mumma👌 fast a......

Slutar om en timme! Då ska jag hem och bara soooooofta, sooooola & sen träna! =) ah har inte så mycket mer att tillägga. Puss


Godmorgon.....

Hejsan...... ZzZzzZzzZZz.. Är så trött. Klev upp nu vilket är liiiite för sent egentligen dåå. Men var så jävla trött då alarmet ringde. Gäller bara att ligga i nu! Börjar om en timme.. Shit..


Godnatt


Rast!

Är på rast nu. Har gått 3 timmar sedan att jag började. Två timmar kvar nu! Sitter och äter en yoghurt och macka med cream någonting! Dock tänker kag inte säga vad jag tyckte om den hehe. Fick lära mig espresso maskinen idag, kul kul och fick stå i kassan för första gången i mitt liv! Fett kuuuuul!

I alla fall lite snabbt pepptalk? så ska man bara köra, utan att tänka. Vara sig själv och trivas i det, annars ska man ändra sig för sin egen skull, jag gillar inte att behöva anpassa mig för att passa in! Cause passar det inte så draaaa, not me, you.

Lite random sådär! Men men, ikväll är det träning. Längtar till den som fan!! Ska bli så kul att få lira lite innebandy. Sedan ska jag unna mig själv med att prata med den bästa. Ingen nämd ingen glömd! Ajaa ska dra mig tillbaka om ca 5 minuter :)


Nu blir det praktik!

Fan vad kallt det är ute! Shit! Men nu blir det praktik!


You make me feel alive

Har jag dig behöver jag ingen annan. Du är så jävla underbar & oslagbar, det är helt sjukt. Ett ord av dig kan rädda min dag. Du lyser upp min vardag som ingen annan kan göra. Du är helt fantastisk. Längtar till jag får spendera timmar med dig. Det spelar ingen roll vad vi gör, bara sitta i din närhet räcker. Jag är så glad att jag hittade dig. Du är precis som den jag önskat. Du finns där i alla lägen, du förstår mig som ingen annan, du förstår exakt allting. Jag behöver inte säga något, du vet hur det står till. Så jävla fucking underbar! Du får mig att skita i allt. Du ger mig styrka och jag kan bara säga en sak, jag lever ibland på vårt BS. För du är den som ger mig kraften att orka och kraften att förstå. Jag älskar dig så jävla mycket. Och det vet du. Du är bättre än alla andra. Du är världens bästa! Det vet du också. Ingen är som du, jag fucking älskar dig med hela mitt hjärta. Skiter i vad folk säger. Det är du som gör mig hel. Kärlek <3


Godmorgon 10.30!

Fan vad skönt det var att ta ett senare pass idag. Eller vad vet jag? Skönt att få sova ut i alla fall.. Det var det :) ska gå och praktisera sen, inte låssas som jag söker jobb! Så slutar 6 idag, hem och käka, byta om och sedan är det träning! Woop kul juuuuu


Första lunchen på praktiken!

Hej mina vänner! Sitter på praktiken nu och har det väldigt bra må jag säga :) började 07 imorse.. Shit vilken slit. Men dagen har varit bra änsålänge! Sitter på lunch nu och kollar lit instagram! Slutar vid klockan ett! Vaknade för 6h sen, asså shiet.....


En 15 minutare

Ligger i sängen faktiskt! Ska väll sova snart, imorgon börjar jag 07.00, spännande! ;) drog och solade 15 minuter lite fort och sen gjorde jag egen pizza med mamma. Har börjat äta något fruktansvärt mycket på senaste tiden.. Borde nog trappa ner lite ändå =/ puss!


11 Bekännelser

Haha! nu tänkte jag bekänna lite saker ;) 
 
- Jag HATAR sopor, det är det absolut skarrigaste och vidrigaste som finns
- Jag dör för Hip Hop <3
- Tycker platt hår är tusen miljoner gånger finare än när man lockar håret
- Har nog över 20 par jeans men jag använder runt tre stycken
- Känner mig fett naken utan örhängen
- Blir motiverad av att se andra göra det jag vill göra 
- Har skit enkelt för att vara känslokall när det behövs, annars är jag inte det
- Hatar att jag lätt slarvar med saker
- Är inte morgonpigg överhuvudtaget
- Älskar massage
- Jag älskar att vara ensam 


Så jävla slut!

Jag är så himla slut hela jag. Det är helt sjukt! Har ju börjat träna mera nu på senaste tiden, med damlaget och det. Trodde inte att jag skulle bli såhär trött. När man väl är på planen och kör så kan man köra, kämpa och stå ut! Men det är nu efteråt man känner av att man ökat sin träningsmängd. Haha! Hjälp :/ måste förbättra min kondition! I alla fall så var det träning imorse från 12-14. Så duschade där och efeteråt kom jag hem och åt! så nu sitter jag här och orkar inte med någonting i princip.. ska kanske iväg och sola (ja eller nej?) åh haha beslutsångest. Jag orkar liksom inte ens torka håret.....

Igår var det kul i alla fall! inte för att det inte var det idag haha? men i alla fall så hade agge sovit hos mig från fredagen för då var vi och såg bio med Oliver och Lukas hihi, vi såg en berättelse om Pi. Den var sisdåär, många lackade på oss inne i salongen men come on? sen innan det så var vi och åt middag hemma hos mig! det var hur trevligt som helst och fan vad kul vi hade! sen kom vi hem sent och somna inte förrän 4 kanske.. så dagen efter var det match! =) vi vann med 13-7! så det var kul! :D



Bara lite små grejer kvar..

Godmorgon!

Sitter och äter det sista av frukosten, haha mums! Jag älskar frukost. Det är det bästa som finns <3 är alltid så jävla hungrig när jag vaknar, hihi frukost in ma heart! Lyssnar på 50 cent med My life medan. Så tuuuung. Har startat morgonen med att ringa till farmor och farfar! det var mysigt och kul att höra deras röster igen, jag som inte haft tid att prata med dom den här veckan då jag haft träning varje dag osv.... haha whut faktiskt. Jaja nu är jag strax klar, ska bara fixa väskan och byta tröja samt borsta tänderna. Ha en fin dag! pussar

Sovdags

Time 4 my bed! Ligger redan i sängen åh vad skönt. Tyvärr vill jag inte prata om matchen mot DIF. Men däremot vill jag sikta framåt! Men först så lite sömn på det. Är ledig imorgon så ska troligtvis shoppa med johanna och sedan har jag lite planer inför kvällen! :)

Btw.. I dont know. Puss


Väntar på bussen!

Sitter och väntar på bussen helt alone! Men det är rätt chill.. Sov rätt länge idag, till 9! Fast jag kom upp halv 10. Haha lyckat!

Igår hade vi träning och jag va skit trött:( men har match ikväll så det är bara att ladda om!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50ee9792e087c32be122304f.jpg" class="image">


Jag pallar inte gå upp!!!!! Arggggg

Så jävla trött. Det e helt sjukt! Blir så arg arg att man ska behöva gå upp till en så jävla onödig och äcklig tråkig lektion. Förlåt min negativa inställning men blir så jävla arg. Sen har jag match imorgon vilket gör att jag vill vara utvilad, amen då går man till 5 idag också plus träning. Jääävlar....

Igår i alla fall var det skolan. 1 fucking timme herregud vad tänker folk med blir så arg :) så var där gjorde NADA och sen åkte vi och solade i St: Eriksplan och sen drog vi och åt på Burger king och lite sånt, shoppa. Sen kom jag hem eller aa vi, då kom Tobbe vid 6 ungefär och vi tog hans bil för att åka och hämta en sak. Trevligt trevligt, blev fett förvirrad bara ;) sen så hade jag träning som vanligt! Ska fixa mig nu.... Wöäh


Sulade en stund

Drog till St: Eriksplan och solade en stund med brudarna. Nu ska vi ta en Burger king! =)


Snö? Igen?

Vafan, godmorgon! Snö igen! Haha jag förstod ingenting när jag vaknade och drog upp rullgardinen. Förutom att det snöa lite igår då, men fan det var inte sådär jätte mycket plus att det var då snö-blandat-regn? Whut? Aja.. På med alla varma kläder igen då.... Helvete ja orkar faktiskt inte med snön något mer. Speciellt inte när man förväntat sig annat. Så onödigt! Jaja, vaknade för en stund sedan så ska börja fixa mig nu. Ska ta 10.07 tåget till jordens mest onödiga lektion.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50ebd289ddf2b342ecce8028.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50ebd289ddf2b342ecce8028.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50ebd289ddf2b342ecce8028.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218167/images/2013/pic_50ebd289ddf2b342ecce8028.jpg" class="image">


Mycket bra dag

Haft en svin bra dag hihi. Brudsen spelade in hemma hos mig. Det gick jätte bra och vi jobbade på som djur! Haha så vi är klara nu och ska redigera på onsdag (big info lol) sen så gick vi till tåget och åkte till Flemingsberg för att prata med våran praktikplats. Det gick hur bra som helst och känner mig faktiskt väldigt glad över den.

Sen så hämtade johanna upp mig så åkte vi till heron city där vi mötte upp laget och bowlade samt åt på Olerys (stavning? Haha) åt jätte god mat. Pasta alfredo, shit vad gott det var. På riktigt!!!!! Sen åkte vi en sväng till Salem för att hämta hennes mor och sen drog vi en sväng till solariumet. Skola imorgon en timme, tagga! Haha lol


Frullebulle

Agge kom! Så nu sitter vi och ska äta frukost, senare kommer Johanna! Hihihii


Skola imorgon? Nääää

Kuuuul att jag skrev en bibel till inlägg så raderas det. Woho!!!!! Men jippi.

Inorgon är det ingen skula för mig, av vissa anledningar (haha) men ska soela in mige hos mig ich så. kult. Åkte på torsk idag, HELVETE OCKSÅ. Så blev det bara en poäng..... Jäkla skit. Efter det åkte jag hem och tog ett bad. Ont i ryggen, magen, fötterna och allt möjligt fan. Msn ett bad satt fint. Sedan åt jag en JVLA god middag, och pluggade. Som en jävla åsna. Va så jävla lack så lallade mig igenom uppgiften och nu är den inlämnad. Sämsta inövningen någonsin! Tro mig! Tog mig 5 timmar, asg.

#piano

Faaaaan blev fett glad av ett sms idag hihijihihi


Taggar med lit go musik

God morgon hihi! Ska platta håret nu och lite sånt. Johanna kommer 25 i, alltså inte 5 över halv ;) haha lol! Igår hade vi det jätte mysigt, var hemma hos mig och snacka lit skit och sådär. Fick reda på lite kul saker! 

Idag är det gaaaaaameday 

Hemma men nu till solariumet!

Kom hem och åt en FET X. Hahaha mohahaha, ska ner till solariumet nu och njutaaaaaaaaaaaa fyfan va nice! väntar bara på att johanna ska komma så ska jag göra mina ögonbryn medan. Pussisar BTW har feta ont i knät, förstår inte vad som hänt helt seriöst!!
 

En sak: People -.-'

3 poäng :)

Skönt med tre poäng!! Sitter på bussen nu på väg hem hihi har väll sådär kul woop


Off to Karlstad!

Sitter på bussen nu & ska slagga så slaggmode on!! Pussar


Dags för sängen!

Ligger i sängen efter att ha tagit ett sköt bad! Var jätte skönt med tanke på att det va så himla kallt när jag kom hem. Va och såg match i Eriksdalshallen tidigare idag :) sen har jag pluggat med mormor lite och sådär. Imorgon bär det av till Karlstad för borta match så jag ska kliva upp vid 5 ungefär..

Måste bara säga
- sjukt hur folk förändras.
- sjukt att jag känner som jag gör, men det är Ingen som ser.

Pussar och kramar, stay happy my friends!!


Hola amigos!

Halloj! =) har missat att jag hade en blogg verkar det som! Har inte skrivit på ett bra tag. Därför har ni missat en heeeel del. Bland annat att vi vann Storvreta, wooop! 1 Guld & 1 brons! Kändes sjukt bra!

Sedan på nyår kan jag berätta lite kort vad jag gjorde. Softade väll på dagen, åkte och såg hockey hos m&m. Var så jävla trött för kom hem 6 på morgonen dagen innan för vi var hos Victor med några! :) iaf, sen hem och fixade mig och åkte till johanna. Så åkte vi vidare till Tyresö och på en tjejmiddag & krök! Haha så drog vi med bussen runt 11, jag sov på bussen så rolig som jag va och sen sov jag vid 12 slaget också, lite för mycket av det goda om man säger så;) så åkte vi från Haninge lite senare! Kom hem till mig runt 6 igen och sov till 3 ungefär..
Drog och solade och sen skulle vi gått på bio med chrille o Herman men något hände så.. Sen har jag tagit prover och lite sånt också.

Idag var det träning med A laget, det gick bra och var riktigt roligt =) fick vara med i PP Också! Ska väll sova strax.

Btw.. So addicted..


Jäklar..

Feelings u know?