Grilla!

Tog bussen till Angelica så nu är vi här. Hon håller på och sminka sig och nu blir det MAAAAAAT. Så jävla hunrig så det passar bra. Hehe hoppas ni har det bra, en bild kommer här från snygga vägen till bussen. Snygg va ;) haha lol

Valborg!!!!

God morgon! Vaknade skit tidigt idag med ankan vid sidan, vi drog ut och solade exakt en timme. Det var skit härliiiigt :D men nu har jag ont i huvudet som fan så det suger kuk. Kan berätta om igår senare för nu ska vi ut och cykla :D

Viernes

Innan jag drar så i fredags hade jag och ankan det jätte mysigt efter skolan. Vi drog in till stan och gick runt där. Fick med mig en keps hem :D och sen köpte vi en varsin lyxshake på Max och satt och snacka. Träffade Gabbe och R. Sen tog vi tåget hem och jag hoppa av i Huddinge, mötte mamma och vi åt på restaurang. Sen till mormor och morfar hehe och sedan hämtade vi upp Ankan på vägen hem igen. Underbart.



Blev inte den här, det blev den rosa där uppe :D

Bilder från mässan!!







Guldfest

God morgon! Trist väder.. eller aa sådär. Har precis tittat livematchen från igår. Kul att se!! Dock var jag inte på humör under hela matchen (förlåt folket) :( men det har sina anledningar. Efter matchen igår så drog jag hem och duscha, åt glass med mormor och morfar hehe och sen hämtade Johanna upp mig. Vi åkte till Dennis och avslutade kvällen med en riktig GULDFEST. Så jävla kul med alla brudarna!! 

Nu är jag i alla fall vaken och nästan klar. Ska iväg till hallen igen och se killarna :D ska få skjuts av Johanna igen men först ska vi hämta upp Bella. Ciao bella

GULD.

Och vi GÖR DET IGEN!!!!!!!! 
förra året typ. nu iväg på middag hos Dennis!!!! Håller på att fixa mig för fullt, fick typ blodtrycksfall på samma gång, härligt mitt upp i stressen.. ;)

Fixtime.

Har ätit lunch nu och ska börja fixa mig!! Kommer inte platta håret idag heller :) väldigt trist men det är lika bra, ser ingen anledning till att platta det idag. Men nu på med sminket och fixa kläderna, hoppas ni har det bra.

I Älvsjö en gång när vi fick numret till x och var super glada.

"ledig idag"

TJA!! Kolla klockan liksom.. ganska tidigt för att vara ledig va? Haha men jag är faktiskt inte så trött, eller ja.. Jag är mer sugen på att GÖRA något, så jag vill inte ägna dagen åt att sova. Tänkte berätta lite om gårdagen!!

Skrev nationellt prov i Svenska B igår. Det gick nog bra, slutade efter det och då var klockan halv 12 så jag och Ankan drog och käka en burger king och sedan vidare till Älvsjö! Vi gick på matmässan som vi ska på straxt igen om några timmar! Det är helt sjukt underbart där! :) efter det så hoppade jag på Johannas tåg i Älvsjö och vidare till stan. Det första vi gjorde var att se Robin, så jag hoppade på honom, blev jätte glad nämligen. Vi var med han lite då hihi. Sen så gick vi i affärer ett bra jävla tag till vi hade så ont att vi drog hem. Så jag tog ett bad, tittade på bygglov osv. Det var en härlig dag igår. Hoppas på en lika härlig dag igen. Ska bara göra klart SVENSKAN innan jag börjar med NÅGOT annat. Orkar dock inte men sånt som behövs göras.. :(


+ smink!!


Hemskt mycket HEJ.

Heeeeeeej! Mycket tjat om min innebandy just nu eller? sluta läs då!! :) sitter och pluggar svenska nu i alla fall och vänta på middag sedan blir det TRÄNING. hoppas det blir kul för att jag är i alla fall grymt tagggggad! Ska försöka hinna klart med svenskan, om inte annat.. synd om mig! :( 
Fick hem det här idag. KÄRLEK!!!!

Vann SEMIN!!!!

TJA. Har as lust att skriva haha knas vet inte varför!! Men ska strax iväg till träningen. Och vet ni vad? Igår VANN VI SEMIN!! Haha jag är så jävla glad, ni anar inte ;) ;) så det är final på lördag!! Längtar as hell. Sen idag efter skolan (efter en tv inspelning haha) så drog jag raka vägen hem och LÄSTE UT min fucking bok. Hade halva boken kvar och den ska vara klar på onsdag, det tog mig 2.5 timmar så jag är nöjd som satan. Då är jag fri imorn!!!! Fy fan härligt det är!! Aja har ej plattat håret idag fan vad soft, gjorde inte det på hela förra veckan heller. Lite looove till mig tycker jag att jag borde få!! Pussar


De kallas KÄRLEK.


Just because you said I couldn't, I WILL. ;)

Hemma nu igen, drog och såg finalerna hos mormor och morfar! Trevligt som fan :) dock vann fel lag enligt mig ;) glömde kanske säga att jag fick en ros utav pappa igår! Han visste att jag varit ledsen och så.. det var så snällt av honom. Ankan sov här igår också vill jag meddela. Känner att jag blivit väldigt dålig på att uppdatera, men jag har inte haft någon större lust. Funderar också på att stänga bloggen. Känns lite weird att folk jag inte ens vet vilka dom är ska få läsa vad jag gör på dagarna och sånt. Varför då liksom? Vad fan är grejen? 

Haha lite åsikter är aldrig fel (?) Nu ska jag skriva ett mail till några underbara personer, sen smsa med en fin kille och sen blir det Wedding crachers!






Underbart!

Drog till mormor och morfar. Sitter och ser finalerna!!!! :)

20 April 2012

Men tjaaaa dåligt jävla fucking fult väder ute! VAD ÄR DE HÄR? April, hata April!!!!! Haha sitter hos Ankan nu och väntar på skjuts hem. Ska hem och käka och sedan kommer Ankan dit igen ;) låter som en bra idé. Haha är så sjukt trött att jag inte kan hålla ögonen öppna. Idag var vi på teater, löjligaste jag någonsin sett. Hörs sen va fan orkar verkligen inte skriva!!


Kolla hemsidor

Kom hem för 20 minuter sedan. Har ätit mina underbart goda flingor.. Dom är så gudomligt goda att ni inte får missa dom ;) (K special dark chocolate&strawberry!) Helt sjukt galna!! Jag äter det som godis eftersom jag inte får dricka mjölk, men idag var jag ond mot mig själv och smyg åt det med lite mjök. Endast lite mjölk.. :( !!

Ja idag var det också nice i skolan. Så jävla chill så det inte är sant! Hur skönt som helst! Dock plattade jag ej mitt hår idag. Gjorde inte det igår heller, så det känns absolut inte kul men va fan ibland måste man låta håret vila också ;) Ouf fy fan vad kallt det blev nu! Ska kolla kläder nu osv. Sen ringa Wille eftersom han fyller år och jag inte hinner åka dit.. och farmor om jag hinner. Träning ikväll 18.30, tagga ;)

Ehm har inga bilder från idag eftesom att Ankan har dom men.. what 2 do? :| Bjuder på en ego bild från idag ;)

Hej!

NU: är jag hemma hos Angelica som jag varit sen vi kom hem från skolan!! Vi sitter och bara chillar. (Har jätte viktiga grejer att prata om så det ska vi göra när jag skrivit klart) Har ganska stora koncentrationssvårigheter så jag måste fokusera på en sak i taget typ haha dåligt av mig.. ! 

Efter skolan så drog vi direkt hem för att hinna med bussen, hade tänkt köpa en penna men vi ville matcha med bussen. Haha så är det fel på tågen så vi missade bussen ÄNDÅ, de var skit nice! ;) sen idag så försov jag mig till halv 9.. haha not fucking good men det gjorde inte så mycket, fick åka själv till skolan det var väl det. Sen så var det jätte kul i skolan idag! Haha och igår var hon hos mig vi åt lassange och grejer. Börjar få bråttom nu.. Ville bara uppdatera lite. Igår köpte jag byxor och en tröja haha visar kanske sen men nu måste jag tagga hej då!

Jag ÄLSKAR INNEBANDY.

Jag sitter nu här bara och ska dra på träning strax. Har haft ett UNDERBART helt jävla fucking sjukt LOV. Mer om det senare! Puss :)

Taggar för match!

Idag ställde vi kl på halv 9, fixade oss och åt frukost. Den var helt okej för att vara hotell frukost :) sen åkte vi bussen ända till Umeå och åt fisk till lunch. Sen vidare hit, till hotellet.. Har nyss haft taktiksnack i konferansrumet osv, ska åka bussen om 25 minuter till hallen!!!! Nu JÄVLAR.

Framme!

Hej nu är vi framme i Sundsvall på hotellet. Bussresan var skit nice men nu blir det sova, puss :)

Musik | bästa!


Arg.

Ouf vad arg jag är! Kan VERKLIGEN INTE SÄGA VARFÖR. Fy fan jag har lust att bara XXX någon. Men det kommer jag inte göra eftersom jag är en snäll stjäl ;) nej men jag kan absolut inte säga något så vi passar på den.

Angeliqué är på G hit i alla fall, och när jag vaknade imorse så startade jag inte datorn innan jag hade packat klart! Det var grymt av mig tycker jag haha för att det är alltid mamma som packar åt mig, men nu var det min tur eftersom att hon är på jobbet.. Får hoppas att jag har med mig allt då.. Haha igår var det sista träningen med stadslaget innan avfärd. Åker ikväll kl. 18 till Sundsvall och sover där! Sen nästa dag (torsdag) åker vi vidare upp till Umeå för SM! FY FAN VAD TAGGAD JAG E!!!!!!!!!


Jag saknar dig så mycket


LOL (?)


Vet ni vad jag hatar?

Jo en sak ni måste kunna skilja är att jag hatar inte folk som vill ha uppmärksamhet. Alltså, jag hatar inte dom som behöver det. För jag förstår att de behöver det, det finns en anledning bakom det. Dom är osäkra i sig själva, dom har brist på självförtroende osv. Ni vet exakt vad jag menar? Där emot så hatar jag och jag menar det att jag hatar och det är NI som behöver denna uppmärksamhet att NI inte kan stå för det. Alltså det är det värsta som finns när man inte vågar erkänna att man har dålig självkänsla, man vill var poppis, passa in och SKIT

Ärligt vadå "jag bryr mig inte om likes" haha joooo du GÖR DET. Jag kan erkänna att förut brydde jag mig om likes mer än vad jag brydde mig om mitt hår typ. Jag la en status och hade inte 5 personer gillat den på en minut så tog jag bort den haha, lite mongo varning kanske :D samma sak med bilder, la upp konstiga bilder.. hoppades på likes haha. Men idag är det inte ALLS samma sak jag bryr mig inte ett fucking skit om mina likes på facebook. Har jag en pb är det för jag gillar något i den, skiter i om någon av mina s.k "vänner" på fb gillar den. Men visst vi alla är olika. Och instagram det tycker jag är sjukt kul även fast jag inte kunnat använda det på 3 månader (?) aa men min åsikt:

När jag börjar använda det igen kanske jag blir en fucking attention hoe (?) man vet aldrig. Men skulle jag nu bli det så skulle jag i alla fall stå för det och jag skulle försöka göra det bästa av situationen. Men kom igen, att inte ens, ens bästa vän kan erkänna att det luktar så är det fan löjligt..

Mycket bra värden!

HEJ!

Besöket hos sjukhuset var det bästa jag nånsin varit på, mina prover var bäst värde vad det någonsin varit på avdelningen bland de som har min sjukdom. Känner LYCKA i mig just nu! Sen övningskörde jag en liten längre bit och sen jag hämtade mamma min :D Men japp jag har ju träning vid 8 så har inte så mycket tid kvar här hemma. Vad ska jag göra liksom? Tänkte skriva av mig lite strax så det blir i nästa inlägg.

Sista dagen på mitt lov?

Haha ne inte riktigt kanske. Men idag ska jag till sjukhuset, har träning ikväll och imorn åker jag till Umeå och kör SM. Så det blir väl lite slutet på lovet om man säger så.. Är kanske inte hemma fören efter 12 på natten till måndagen. Men det blir säkert kul! Kommer ge AAAALLT :)

Just nu sitter jag här och tittar ut på det trista vädret medan Ankan solar. Tänkte berätta lite om igår snabbt :) vi drog till stan vid 14.11 och fick ta ersättningsbuss eftersom tågen är knas men ärligt talat är jag riktigt chokad.. haha för det gick hur fort som helst haha förutom att det luktade APA på tunnelbanan usch och fy. Sen gick vi i butiker men det fanns typ inget fint.. ? Fick med mig ett linne hem bara och juste ett par örhängen. Efter ett tag kom Chrille och Ludde in (!) så vi träffade lite människor bara och sen tog vi oss till Sandys men det var stängt SUCK haha så vi gled in på något annat café, det var MYSIGT och sen vet jag inte vi chillade bara och sen drog vi 4 hem till Ludde, haha vi städade lite och hade det KUL som vanligt!!!! Det var verkligen hur underbart som helst :D sen drog vi hem till mig och blev bjudna på tacos mitt i natten, mumsigt värre.

Vi bangar hahaha!


Hahahahaha

Drar om 30.

Drar till stan om 30 ungefär och fäller några tårar för min hy..

American Pie

Godmorgon! :D

Ska strax sätta på the sims, haha! Först tänkte jag bara berätta om igår. Yesterday var hur underbart som helst! Mötte upp Angeliqué runt 7, efter att ha varit med släkten. Vi åt jättegott, fick tusen nya nummer i telefonboken (lol) Och vi tittade på American Pie som jag VERKLIGEN REKOMENDERAR. Den var så jävla tung och man fick stora skratt haha värd att se till tusen. Haha appropå det vi la massa grejer i håret på killarna framför, haha ägda snubbar. Slutade med att vi somnade hemma hos Jesper som bjöd oss på efterfest (?) men nu är jag hemma, skönt!

Idag blir det att åka in till stan och mysa lite, är riktigt shoppingsugen så hoppas det finns något i butikerna. Ska kolla på nätet först så att jag kan klaga på dom som jobbar i butiken sen. Hoppas ni hade det bra igår och får det fint idag med. Och hoppas det inte börjar regna....





Forget what has hurt you in the past, but never forget what you learned

Nu tänkte jag sola 25 minuter och efter det måste jag skynda att göra mig i ordning. Ikväll blir det bio efter släktmiddagen, ha det så bra alla läsare. Glad påsk på er!

Går inte att ladda upp bilder?

Glad påsk!

Igår drog vi på fest! Riktigt härliga människor som ville fira påsk på riktigt antar jag. Haha tillslut äldade de upp massa saker där inne så vi var tvungna att fly hahaha så jävla random. Var hemma vid 5 imorse.. 

Ska strax spela the sims haha, sen blir det att sola 25 minuter igen och sen ett bad. KL: 15.00 ska jag till mormor och morfar och träffa släkten och ha påsklunch. Efter det har jag planer! COOL text va? ;)


På festen haha!

Por favor?....

.

My opinion.

Har tagit en paus från THE SIMS haha nööööörd? Behöver få en sak sagt →
FOLK. Hahaha aa som sagt, en sak jag bara måste ta upp för att jag stör mig så mycket på det. När man hjälper personer, man lägger ner tiden, man ger hela sitt allt bara för att en människa man typ inte känner ska må bra? Man ger långa förklaringar till den hur den ska gå till väga, man säger gör si och gör så. Men den tar det som LUFT ändå, när man ansträngt sig. Ni som vet med er, hoppas ni är jävligt trötta på er själva och om inte annat så måste ni bara veta att om inte så lovar jag att alla andra är det. Sopor är ni alla som är på det här sättet

Men god morgon folket

Nu sitter man här, med ett glas påskmust, ostbågar, chips, en fet skål med godis.. HAHA jag är INTE bra på att säga nej till detta när jag väl är igång. Efter påsken då jävlar får jag bara äta glass jag sväääär! Men iaf så har jag hjälpt mami att gå igenom gamla saker haha jag döööör vad söta kläder jag och min bror hade när vi var små. Sen  var mormor och morfar här så Ankan fick skjuts hem av dom. Vi hade ju tänkt att gå på bio idag men det passar inte in i vårat schema tyvärr alltså, skit surt men nu har vi reserverat om biljetterna till imorn!

Vad gör ni idag da? :) haha skoja inte som att jag bryr mig precis. Uppdatear sen alla FINA.

Så här känner jag eftersom det är (din) dag idag ;) 


Alla vet väl att denna är på TOPPEN idag.. annars smiisk

GOD fucking natt

God natt alla snygga, fula, äckliga, söta, romatiska, oromatiska, töntiga, skarriga, coola, personer!!!! Vi har geek lite med the sims den här kvällen, sedan åt jag värsta goooda middagen med bror, lax och mami puss. Nu blir det SNACKA SOM FAN i sängjäveln. Haha sseeeeeee h.

Passade på att göra en ny header!

Klicka F5 för resultat.


Men tja

Fett lycklig hittade 3 blad! Nu chillar vi bara haha och väntar på dagens planer. Det var skit kul att köra i alla fall, haha och gotta sig med lite godis..... ups (!)

God morgon på er

Vilket URTRÅKIGT VÄDER DET ÄR IDAG! Vem ska jag slå som jag brukar säga (!) Men är rätt positiv ändå för jag och Ankan somnade runt 1 haha och då har vi sovit typ 12 timmar.. ? Det gör min dag och nu ska vi dra till sjukhuset och hämta ut mer medicin till mig :( så jag ska köra dit fett kul.


Sleepover TIME.

Hola people, var en ganska kul dag i skolan idag för det hände 2 hemliga saker ;) sen så drog jag bara hem, vi mötte Chrille Ludde och Herman på tåget, de sken upp min dag lite om man säger så! Sen bara var jag hemma och spelade innebandy eftersom att jag fått ett innebandymål nu, haha happy girl! Sen var det träning och lall, efter träningen hämtade vi upp Angeliqué såklart och så duschade jag medan hon solade och sen körde vi också innebandy hahaha tokigt det blev. Och nu chillar vi med ost och kex pussar

Bilder såklart 

Chrisse

Apan? hahaha

Ankan <3

Igår torsdag

True story.


Är på lektion. Happyness

Hejsan har inte skrivit men vem bryr sig? :) sitter i skolan nu och har sista lektionen inför påsklovet och ska göra interaktivt CV. Är inte så taggad om man säger så, haha joda Angeliqué sover hos mig ikväll, och det gör mig glad! Så efter träningen hämtar jag upp henne, happyness! Fick alla rätt på matten i onsdags och sen jag hade prov idag i media någonting haha så får se hur det går. Igår hade jag också stadslagsmatch mot Sörmalands stadslag och vi vann, mycket härligt! Haha känner mig som en tant nu ska jag jobba ha de så BRAAAAAAA.


Jag just nu pussar


<3


En tabbe ifrån mig.

Ja vem har inte varit med om detta? Vet inte det kanske inte är så många ändå? Jag har i alla fall råkat göra det själv. Jag minns det som igår! Det var hit och dit alltså, jag visste väl inte riktigt vad jag ville, men mitt hjärta visste det. Det verkar veta det fortf.. ? :( men i alla fall. Jag ber er att aldrig göra beslut när ni är arga, inte mår bra eller sånt. Det kan bara skapa problem senare. Kom igen, tänkt alltid ett steg extra innan ni gör ett beslut eller öppnar käften. En dag kanske du står där helt ensam? För ett ända liten misstag. Aa vad har nu det med bilden att göra? Mycket.... Tänk efter på era val.. FA 

Bilden är lånad såklart.

Ja, du är smal, titta bara vad jag ätit........ (!)

Kom på nu att jag har bloggat i 4 månader! Haha hur COOL är inte jag på en skala? Tänk sen när jag får min iPhone.. vad MYCKET bilder det kommer bli. Haha mums på det helt klart :) Kommer fixa ny design inom kort, den här är ju bara för löjlig.. ? Hahaha jag dör. Har i alla fall liiite ont i magen just nu som jag inte haft på hur länge som helst. Sitter och lyssnar på JB nya låt boyfriend. Har kommit på att den är fan bra haha.. 

Har också kommit på att det viktigaste på ens utseende måste nog vara ögonbrynen.. (?) 

KÄNN DIG SMAL?!! Haha skulle också kunna berätta vad jag ätit för ONYTTIGT denna helg. Lissssn up
√ 2 donken
√ Lövbiff och sås
√ Lösvikt
√ Japp
√ Haribo påse x 2
√ Massa läsk
√ Donken glass x 3
√ Marabou rulle

Fett tuff.

Beställt en iPhone :)

Hello ;) sämst uppdatering beroende på att jag har varit på SM. Vi kom 3:a i hela Sverige - grattis till oss! Efter det så åkte jag direkt ner till farmor och farfar, med hela min släkt! Så där sov jag en natt :) 

Idag har det varit skit kallt, kanske -6 grader och snö, det är fan 3 April, vart är Sverige påväg? Haha har nyss solat i solariumet i alla fall, väntar på mat just nu så sen ska jag iväg och se Milan-Barca såklart! Vet ej hur det blir med uppdatering osv har ej så stor lust till det men det ska nog gå bra. Mamma beställde en iPhone igår också till mig, haha kul kul. Puss

Har köpt dom här också och ett armband :)

Home!!!!

Är i STOCKHOLM NUUUUUU. Uppdaterar sen.